Ordonanța traseiştilor a fost respinsă în Senat

Senatul a adoptat ieri, cu 104 voturi "pentru" și trei abțineri, proiectul legii de respingere a OUG 55/2014, care a permis aleșilor locali să treacă de la un partid la altul fără să își piardă mandatul.

Liberalii cred că în trei luni putem asista la o cădere a Guvernului

Liderul liberal Raluca Turcan a declarat că deciziile Guvernului privind creșterile salariale din ultima perioadă sunt în măsură să ducă la un blocaj al administrației, situația putând să „explodeze” în următoarele luni.

PNL îi cere Guvernului un studiu privind impactul liberalizării pieţei de gaze asupra populaţiei

Partidul Naţional Liberal (PNL) a transmis ieri un document de poziţie în care îi cere Guvernului Grindeanu să elaboreze un studiu de impact privind liberalizarea pieţei gazelor.

PSD aruncă în desuetudine cheltuirea corectă a banilor publici!

OUG 9/2017 elimină obligativitatea Guvernul de a prezenta Parlamentului valorile estimative ale creditelor bugetare sau de angajament pentru următorii trei ani.

Deputaţii s-au OPUS liberalizării pieţei gazelor, care era programată pentru 1 aprilie

Deputaţii reuniţi ieri în Comisia pentru Industrii şi Servicii au respins raportul de modificare a Legii Energiei, ceea ce înseamnă că liberalizarea pieţei gazelor se amână pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Situaţie tensionată în ALDE

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat că dorește un singur președinte al partidului, însă el personal nu s-a decis dacă va candida pentru președinția formațiunii.

Cioloș este binevenit în PNL! Vezi cine crede asta

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ieri că fostul premier Dacian Cioloș este binevenit în această formațiune, însă a subliniat că nu se impune o discuție în conducerea partidului, fiind o decizie a fostului prim ministru.

Cine organizează alegerile interne în PNL?

La recenta vizită la Botoşani, Raluca Turcan, preşedintele naţional al Partidului Naţional Liberal, a adus câteva lămuriri în privinţa desemnării alegerilor locale pentru desemnarea preşedintelui.

Programul politic al PNL trebuie aliniat cu proiectul de țară al preşedintelui Iohannis

Aflată la Botoşani, Raluca Turcan, președintele interimar al Partidului Național Liberal, a declarat, că viitorul program politic al partidului trebuie gândit în concordanță cu proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis.

Cătălin Flutur chiar a făcut un pas în spate!

Ziua de ieri a fost una agitată pentru filiala Botoşani a Partidului Naţional Liberal. Încă de la primele ore ale dimineţii, aleşii locali din teritoriu s-au adunat la Restaurantul “Premier” pentru o întâlnire cu liderul naţional al partidului, Raluca Turcan.

Mister elucidat! Află cine conduce de fapt PNL Botoşani

În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o ieri la Botoşani, Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a clarificat şi situaţia conducerii filialei judeţene.

Deputatul PSD Mihaela Huncă propune implicarea autorităților locale pentru premierea olimpicilor

Deputatul PSD Mihaela Huncă a depus în Parlament propunerea legislativă privind implicarea autorităților locale în asigurarea fondurilor pentru premierea elevilor care participă la olimpiadele școlare.

Deputatul PSD Marius Budăi a lansat „Prevenție fiscală Botoșani” online pentru consultarea mediului de afaceri local

Deputatul PSD Marius Budăi, membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat astăzi că a creat pagina de facebook „Prevenție fiscală Botoșani”.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru cere Guvernului să trateze distinct domeniul IT în privința cheltuielilor eligibile din Programul Start-up Nation

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a adresat o interpelare Guvernului României prin care solicită o reglementare distinctă a domeniului IT în privința cheltuielilor eligibile ce vor putea fi decontate în Programul Start-Up Nation.

Cristian Achiţei aşteaptă nişte demisii

Vizita ministrului transporturilor la Botoşani a fost urmărită cu mare interes de deputatul PNL, Cristian Achiţei. Acesta, consider că după această vizită aşteaptă demisiile a doi directori.

Băsescu susține că România ar trebui să anunțe la summit-ul de la Roma că va intra în zona euro de la 1 ianuarie 2019

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat că, în opinia sa, România ar trebui să anunțe la summit-ul de la Roma din 25 martie că va adera la zona euro de la 1 ianuarie 2019.

Doina Federovici: „PSD promovează investiții pentru dezvoltarea locală, în timp ce PNL și aliații săi se opun”

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat luni că Ordonanța de Urgență nr.6/2007 care prevede aprobarea „Programului naţional de dezvoltare locală”, în valoare de 30 miliarde lei pentru perioada 2017-2020 a fost adoptat de Senatul României cu 65 de voturi pentru și 39 împotrivă și urmează să intre în dezbatere la Camera Deputaților.

Costel Lupașcu: „Dacă vrem medicamente ieftine în România, trebuie să interzicem exportul paralel practicat de rechinii farmaceutici”

Deputatul PSD Costel Lupașcu a declarat luni că autoritățile române trebuie să ia măsuri hotărâte pentru stoparea exportului de medicamente ieftine din România către alte state membre din Uniunea Europeană.

Grindeanu: Toată lumea știe că la schimbarea guvernelor se schimbă prefecții și subprefecții

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că trebuie ieșit “dintr-o anumită ipocrizie” în ceea ce privește numirea prefecților și a subprefecților, arătând că “schimbările de guverne au dus, în general, la schimbarea prefecților și subprefecților”, reprezentanți ai executivului în teritoriu.

Statutul PNL a fost modificat

Modificările la Statutul Partidului Național Liberal au fost adoptate sâmbătă de Consiliul Național de Coordonare, cu o largă majoritate, înregistrându-se 14 voturi împotrivă și 15 abțineri.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?