Deputatul PSD Mihaela Huncă propune implicarea autorităților locale pentru premierea olimpicilor

Deputatul PSD Mihaela Huncă a depus în Parlament propunerea legislativă privind implicarea autorităților locale în asigurarea fondurilor pentru premierea elevilor care participă la olimpiadele școlare.

Deputatul PSD Marius Budăi a lansat „Prevenție fiscală Botoșani” online pentru consultarea mediului de afaceri local

Deputatul PSD Marius Budăi, membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat astăzi că a creat pagina de facebook „Prevenție fiscală Botoșani”.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru cere Guvernului să trateze distinct domeniul IT în privința cheltuielilor eligibile din Programul Start-up Nation

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a adresat o interpelare Guvernului României prin care solicită o reglementare distinctă a domeniului IT în privința cheltuielilor eligibile ce vor putea fi decontate în Programul Start-Up Nation.

Cristian Achiţei aşteaptă nişte demisii

Vizita ministrului transporturilor la Botoşani a fost urmărită cu mare interes de deputatul PNL, Cristian Achiţei. Acesta, consider că după această vizită aşteaptă demisiile a doi directori.

Băsescu susține că România ar trebui să anunțe la summit-ul de la Roma că va intra în zona euro de la 1 ianuarie 2019

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat că, în opinia sa, România ar trebui să anunțe la summit-ul de la Roma din 25 martie că va adera la zona euro de la 1 ianuarie 2019.

Doina Federovici: „PSD promovează investiții pentru dezvoltarea locală, în timp ce PNL și aliații săi se opun”

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat luni că Ordonanța de Urgență nr.6/2007 care prevede aprobarea „Programului naţional de dezvoltare locală”, în valoare de 30 miliarde lei pentru perioada 2017-2020 a fost adoptat de Senatul României cu 65 de voturi pentru și 39 împotrivă și urmează să intre în dezbatere la Camera Deputaților.

Costel Lupașcu: „Dacă vrem medicamente ieftine în România, trebuie să interzicem exportul paralel practicat de rechinii farmaceutici”

Deputatul PSD Costel Lupașcu a declarat luni că autoritățile române trebuie să ia măsuri hotărâte pentru stoparea exportului de medicamente ieftine din România către alte state membre din Uniunea Europeană.

Grindeanu: Toată lumea știe că la schimbarea guvernelor se schimbă prefecții și subprefecții

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că trebuie ieșit “dintr-o anumită ipocrizie” în ceea ce privește numirea prefecților și a subprefecților, arătând că “schimbările de guverne au dus, în general, la schimbarea prefecților și subprefecților”, reprezentanți ai executivului în teritoriu.

Statutul PNL a fost modificat

Modificările la Statutul Partidului Național Liberal au fost adoptate sâmbătă de Consiliul Național de Coordonare, cu o largă majoritate, înregistrându-se 14 voturi împotrivă și 15 abțineri.

Încă un PSD-ist botoşănean ajunge într-un minister

După ce refuzul acordării sprijinului pentru Cosmin Andrei a iscat scandal în partid, un alt membru al PSD Botoşani reuşeşte să acceadă într-o funcţie la Bucureşti.

Interpelări fără răspuns la Botoşani. Consilier PNL supărat pe primarul PNL

Firea ceva mai rebelă a consilierului local Eugen Ţurcanu a ieşit din nou la iveală în ultima şedinţă a Consiliului Local.

Senator PSD de Botoşani: „Trebuie să promovăm prin campanii media produsele românești din sectorul agroalimentar”

Senatorul PSD Lucian Trufin a făcut un apel de la tribuna Parlamentului către Legislativ și Guvern pentru a colabora la realizarea unei strategii la nivel național privind promovarea în spațiul public la nivel național a produselor agroalimentare tradiționale românești.

Ministrul Transporturilor ajunge astăzi la Botoșani

Organizația PSD Botoșani a anunțat astăzi că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va ajunge astăzi la Botoșani pentru a discuta și a propune soluții pentru rezolvarea problemelor privind drumurile naționale din județ.

Deputatul Marius Budăi: „Interdicția cumulării pensiei cu salariul în cazul pensionărilor anticipate creează deservicii în economie”

Deputatul PSD Marius Budăi a declarat astăzi că Ministerul Muncii și Justiției Sociale ar trebui să ia în considerare eliminarea interdicției cumulării pensiei cu salariul în cazul celor care s-au pensionat anticipat și care își doresc să desfășoare o activitate remunerată.

Mihaela Huncă: „53.000 de salariați din educație, personal nedidactic, vor avea salarii între 1.450 și 1.947 lei lunar”

Deputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat astăzi că începând de luna aceasta vor fi plătite salariile majorate pentru personalul nedidactic din toate unitățile de educație de la noi din țară.

Scandal cât Ministerul Comunicaţiilor la PSD Botoşani. Vezi între cine a izbucnit conflictul şi din ce motiv.

Sâmbătă dimineaţă, sediul Partidului Social Democrat din Botoşani a fost plin de lume. Veniţi ba la cursuri, ba la diverse şedinţe, membrii PSD au umplut până la refuz sălile fostei Case a căsătoriilor.

Cristian Achiţei critică bugetul şi parlamentarii PSD

Costel Şoptică şi Cristian Achiţei, parlamentarii partidului Naţional Liberal Botoşani, îi acuză pe colegii lor social-democraţi că nu au susţinut proiecte importante ale judeţului.

Fost lider al PNL Botoşani acuzat că ar fi primit sejururi la Monte Carlo şi Saint Moritz, dar şi 10.000 euro pentru partid

Un fost preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit foloase necuvenite de la un primar.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?