EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Orban: “PSD a renunţat la statutul de partid, preferându-l pe cel de grup infracţional organizat”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri seară, că, prin deciziile luate, Partidul Social Democrat “a renunţat de la sine putere la statutul de partid politic, transformându-se într-un grup infracţional organizat sub controlul absolut al lui Liviu Dragnea”. “Întreaga Românie a putut să vadă astăzi (ieri – n.n.) cum Partidul Social Democrat a renunţat de la sine putere la statutul de partid politic, transformându-se într-un grup infracţional organizat sub controlul absolut al lui Liviu Dragnea. Toţi românii care sunt preocupaţi de soarta acestei ţări trebuie să devină extrem de atenţi la ceea ce urmează în perioada următoare din partea PSD. Liviu Dragnea şi gruparea sa nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l scăpa de puşcărie. Nu mai există nicio limită pentru acest individ, care este dispus să sacrifice orice şi pe oricine îi va sta în cale” - a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a mai spus că “alături de românii oneşti, care cred în egalitatea în faţa Legii şi în menirea fiecărui om de a-şi construi un rost în viaţă prin propria muncă”, Partidul Naţional Liberal va milita prin toate mijloacele politice şi legale posibile pentru protejarea intereselor cetăţenilor acestei ţări.


“Confruntarea cu această grupare infracţională s-a transformat într-un război pentru salvarea democraţiei româneşti. Din acest motiv, considerăm că nu există zone neutre în raport cu ceea ce va încerca în perioada următoare Partidul Social Democrat. Ultima ocazie pe care o mai au acei parlamentari PSD care se mai consideră reprezentanţi ai cetăţenilor, şi nu stăpâni ai acestora, pentru a se delimita de Liviu Dragnea, este moţiunea de cenzură iniţiată de PNL. Le sugerăm să cumpănească foarte bine asupra acestui moment” - a adăugat Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, ieri, după şedinţa CEx, că rămâne la conducerea partidului, a majorităţii parlamentare şi la Camera Deputaţilor, precizând că mitingul pe care l-a organizat în Piaţa Victoriei a contribuit la condamnare.

23-Jun-2018 10:08