EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Cine va conduce campania PNL pentru prezidenţiale

Ludovic Orban a fost numit, ieri, şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale, au afirmat surse din interiorul partidului. Liderul PNL urmează să aibă consultări cu Klaus Iohannis în privinţa echipei de organizare a campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni.

Liberalii au decis, ieri, în Biroul Executiv Naţional, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea aparţine chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, şef-adjunct în organizarea campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie şef de campanie la alegerile prezidenţiale, iar Robert Sighiartău adjunct” - au afirmat surse din interiorul partidului.


Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberalii vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.

13-Aug-2019 08:36