EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Vara asta se poartă costumul de baie păros!

Deși majoritatea femeilor sunt înnebunite după shopping, mai mult ca sigur nu s-au gândit că, în anul 2017, își pot cumpara online articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pe lângă care nu ai cum să treci fără să le observi.

Unul dintre acestea este “costumul de baie păros”. Da, ați citit bine. Adică dacă vrei să arăți ca o adevărată doamnă, una care se trage din specia de maimuțe Macac, și încă nu ai găsit soluția ideală, te sfătuim să îți alegi acest costum.

Prețul este de doar 49 de dolari și trebuie să recunoaștem că firma de origine americană care l-a scos pe piață și-a depășit imaginația….și a cam depășit-o și pe a noastră.

Și pentru că un astfel de costum trebuie asortat cu o pereche de papuci cu blană credem că s-ar potrivi cu “Sandalele UGG, îmblănite”.  Desigur, și acestea sunt atât de utile încât nu le poți purta în niciun anotimp.

Vă prezentăm în continuare și alte articole de îmbrăcăminte și încățăminte scoase la vânzare în acest an, dar care, din punctul nostru de vedere sunt total inutile:

18-Jun-2017 09:04