EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Un important oficial din Republica Moldova ajunge la Dîngeni

O oficialitate de rang înalt din Chişinău, Republica Moldova, şi-a anunțat prezența pe 20 şi 21 iulie la “Zilele comunei Dîngeni”! La invitația lansată de Liviu Sorinel din partea D.I.O.S Artist Resources Romania, cât şi datoritã relației speciale de prietenie care îi leagã de mult timp, Andrei Locoman va poposi timp de două zile pe meleagurile noastre pentru a viziona prestația artiştilor şi a trupelor care vor evolua la Dîngeni.

Andrei Locoman vine în calitate oficială, cea de reprezentant al Ministerului Culturii din Republica Moldova. El este, de asmenea, directorul general “Moldova-Concert” al Republicii Moldova, cât şi director general al Palatului Național “Nicolae Sulac” din Chişinău.


Din informațiile noastre, aceastã vizită este una de lucru, Andrei Locoman, directorul general “Moldova-Concert”, urmând a perfecta împreunã cu D.I.O.S. Artist Resources Romania şi Asociatia Artist Resources (Liviu Sorinel & Ady Robert Duduc) o serie de concerte cu diferiți mari artişti, atât de la noi cât şi internaționali. Aceste concerte ar urma să aibă loc la Chişinău, cât şi pe tot teritoriul Republicii Moldova, sub directa supraveghere a lui Andrei Locoman şi a “Moldova- Concert”.

17-Jul-2017 12:18