EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Surpriză de proporţii pentru iubitorii automobilelor retro. GALERIE FOTO!

Ieri dimineaţă, membrii Asociației naționale a posesorilor de autovehicule istorice “Retromobil Club România” (RCR) au ajuns în municipiul Botoşani. Toţi conduceau maşini de colecţie (ARO, IMS – cei mai mulţi – şi TV). Asociaţia organizează, în perioada 21-28 mai 2017, manifestarea “ARO în Turul României”.

Primul popas a fost făcut luni seară la Memorialul Ipoteşti, iar ieri dimineaţă caravana a ajuns în faţa Prefecturii. Zeci de botoşăneni s-au înghesuit lângă frumoasele maşini pentru poze şi discuţii cu membrii expediţiei. Viorel Burcea, preşedintele Secţiei ARO din cadrul Asociaţiei RCR, a declarat: “Dacă vorbim de automobile româneşti, de România, de fabricat în România, nu puteam să venim aici decât cu ARO. Anul trecut, când am gândit acest eveniment, l-am gândit ca fiind cu punct de plecare Ipoteşti, pentru că în mintea noastră Eminescu este începutul şi am zis că nu poate începe un eveniment de natura asta decât cu Eminescu. Începutul e bun. Ne-am simţit ca acasă. Am găsit oameni extraordinari la Ipoteşti, toată lumea ne-a primit bine”.

De remarcat este faptul că iubitorii maşinilor de colecţie sunt însoţiti de familii în acest tur al României. “Promovăm produsele fabricate în România. Este un gest patriotic, e modalitatea noastră de a dovedi că ne iubim ţara şi suntem patrioţi. Am preferat să venim cu ARO ca să arătăm că se poate, că acum 60 de ani era o maşină foarte căutată, era printre primele patru maşini ca dotări şi performanţe şi de asta am şi ţinut ca efortul nostru să sublinieze faptul că România are o istorie şi merită respectul celorlalţi, nu să fim catalogaţi doar ca o piaţă de desfacere” - a completat Viorel Burcea.

24-May-2017 20:33