EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Sting va susține un concert la Cluj-Napoca

Cântărețul britanic Sting va susține pentru prima dată un concert în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 17 octombrie, au anunțat ieri reprezentanții organizatorilor acestui eveniment muzical, Emagic. După concerte sold-out în America de Nord, Europa și America de Sud, noi show-uri în Asia și numeroase prezențe la festivaluri europene, noul turneu mondial al cântărețului Sting, intitulat “Sting - 57th & 9th”, continuă cu noi reprezentații în Europa, ce au fost confirmate pentru lunile septembrie și octombrie, inclusiv în România.

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul va reveni în România cu un show din care nu vor lipsi unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Concertul face parte din turneul “Sting - 57th & 9th” și promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock omonim. Pentru acest show, Sting va fi însoțit de o trupă live din care fac parte Dominic Miller (chitară) - unul dintre cei mai vechi colegi de scenă al cântărețului britanic -, Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner în calitate de invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona din trupa The Last Bandoleros.


Acest turneu cu puternice influențe rock, care a început în America de Nord în luna februarie, a parcurs deja peste 50 de orașe din Europa, America Centrală și Asia, fiind apreciat de fani și elogiat de criticii de specialitate. Turneul “Sting - 57th & 9th” este promovat de Live Nation Global Touring și este produs de Cherrytree Management și RZO Entertainment. Show-ul din România este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse în vânzare pe 15 iunie, la ora 10.00, pe site-ul www.eventim.ro, însă membrii fan-clubului Sting vor avea posibilitatea să își achiziționeze biletele mai devreme, începând de marți, 13 iunie. Detalii despre această modalitate specială de cumpărare a biletelor pot fi găsite pe site-ul www.sting.com/tour.

15-Jun-2017 07:45