EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Spectacol URIAŞ pregătit într-o comună din judeţ!

O întreagă armată a artiştilor de top poposeşte în localitatea Vlăsineşti, păstorită de harnicul şi tânărul primar Andrei Bouariu!

Cu bani puțini şi ajutorul câtorva sponsori importanți, comuna Vlăsineşti va avea pe data de 15 august, de Hramul Sfintei Maria, de departe cel mai puternic show al acestui an al unei comune din județul Botoşani şi nu numai. Mâna primarului Andrei Bouariu şi a profesioniştilor ce organizează acest eveniment se face de departe simțită, aceştia reuşind o distribuție cu adevărat remarcabilă şi, mai ales, pentru aproape toate gusturile!

Foarte multe capete de afiş îşi anunță deja prezența prin filmulețele video de promovare al evenimentului, pe pagina de Facebook a primarului Andrei Bouariu. Remarcabil este, pe lângă numărul mare al acestora, calitatea artistică incontestabilă a numelor alese.

Lista artiştilor este lungă:

- VETA BIRIŞ - celebra doamnă a cântecului popular;

- ROCSANA MARCU (Antena) şi LORENA, responsabile cu muzică de petrecere şi voie bună;

- FUEGO - celebrul şi îndrăgitul artist cu origini botoşănene va susține, de asemenea, un frumos recital;

- FETELE DE LA BOTOŞANI ne vor încânta iarăşi şi la Vlăsineşti cu ritmuri populare;

- ELISA HECHELCIUC, o frumoasă şi talentată interpretă de muzică populară din zona Bucovinei, vine alături de încă doi colegi interpreți de muzicã popular;

- STELA ENACHE, o altă mare artistă ce ne va aduce cu siguranță aminte de frumoşii “ani de liceu”, a sa celebra piesă, pe lângă multe altele;

- DORU OCTAVIAN DUMITRU - marele actor de comedie, prezent de asemenea, zice că va tăvăli pe toatã lumea cu burta de pământ de atâta râs şi, clar, va urca buna dispoziție la cote maxime;

- ANNA LESKO - frumoasa, sexi şi talentata “rusoaică” vine împreună cu dansatoarele ei să cânte şi să încânte.

Şi ultimul din listă, însã clar nu cel din urmă, cel care va incendia spectacolul de la Vlăsineşti cu un mega recital alături de trupa şi dansatorii săi, CONNECT-R!


Evenimentul va fi prezentat de către organizatorul de spectacole şi impresarul artistic al Filarmonicii din Botoşani, LIVIU SORINEL, alături de MARCU SAMIR şi coprezentatoare!

Sunt anunțate multe alte surprize din partea primarului şi organizatorilor, trupe şi artişti locali. De asemenea, HDMusic România - reprezentată prin Gabi Tupiluş - promite că va asigura tot suportul tehnic la un înalt nivel de professionalism: scena, ecranul, sunetul şi luminile întregului eveniment!

Aşadar, data de 15 august merită reținută! Vă recomandăm să o memorați şi mai ales să participați cu toții la marele eveniment!

Primarul Andrei Bouariu, alãturi de viceprimar, Consiliul Local şi de co-organizatorii evenimentului, vă invită şi vă aşteaptă cu drag la “Ziua Comunei Vlăsineşti - 15 August 2018”!

17-Jul-2018 11:21