EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Spectacol de zile mari la Suharău! FOTO

În jur de 4.000 de persoane au participat la un spectacol de zile mari organizat de Primăria și Consiliul Local Suharău, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Artiştii care au urcat pe scena amfiteatrului din parcul Suharău au fost cei care i-au încântat pe toţi cei prezenţi la frumoasa manifestare. Pe scenă au evoluat nume importante ale folclorului din România și Republica Moldova.

Printre aceştia s-au numărat Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii, Constantin Enceanu, Ion Paladi, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Constantin Bahrin, Tatiana Jacot, Ana Maria Preda sau Nicușor Iordan. Artiştii au cântat mai bine de trei ore pentru cei prezenţi, care au primit steguleţe de la organizatori. De asemenea, în mai multe zone au fost amplasate drapelele României şi Republicii Moldova.

De remarcat este faptul că Marcel Chelaru, primarul comunei Suharău, a reuşit să organizeze un asemenea spctacol fără bani de la bugetul local, toate sumele necesare fiind acoperite de sponsori.

“Este un eveniment pe care îl considerăm extrem de important. Este un eveniment care ține să marcheze realizările noastre din Suharău, atât în plan economic, cât și pe plan cultural. Am muncit mult și am reușit să realizăm anumite lucruri care să crească nivelul de trai al locuitorilor. Am ținut să organizăm și momente de relaxare pentru suhărenii mei dragi. Spectacolul de astăzi este unul de o ținută ridicată. El s-a desfășurat la București, la Chișinău, la Iași și astăzi a ajuns la Suharău. Datorită prieteniei mele cu maestrul Botgros și cu Ionică Paladi a fost posibilă organizarea acestui spectacol. Întreaga organizare nu consumă niciun ban din bugetul local. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și sper să mă ajute și altă dată” - a afirmat Marcel Chelaru, primarul comunei Suharău.

22-Jul-2018 10:03