EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

September Fest a trecut! Primăria se gândeşte deja la Revelion!

Cu toate că mai sunt cam trei luni până la sfârşitul anului, oamenii din conducerea Primăriei municipiului Botoşani se gândesc deja la spectacolul ce va fi oferit botoşănenilor în ultima noapte a anului 2017. Conform celor declarate de Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoşani, din bugetul Consiliului Local a fost alocată suma de 100.000 lei pentru spectacolul dintre ani!

Pentru a putea adduce artişti “cu nume” la Botoşani, viceprimarul Andrei a demarat deja discuţiile cu impresarii acestora. Ţinând cont de faptul că de Revelion mai toţi artiştii prind contracte cu municipalităţile, Cosmin Andrei speră că va reuşi să semneze câteva contracte în cel mai scurt timp.


“Am avut alocate pentru evenimentele municipalității 200.000 de lei, prin hotărâre de Consiliu Local. S-au cheltuit 50.000 de lei la Zilele Orașului, în aprilie, şi 50.000 de lei la September Fest! Mai avem o alocare de 100.000 de lei pentru spectacolul de Revelion. Am început discuțiile cu artiștii, așteptăm oferte chiar de acum pentru seara de Revelion. Vom avea şi artificii! Spectacolul va fi în același loc ca în anii anteriori, adică în Piața Revoluției” – a ţinut să precizeze Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoşani.

12-Sep-2017 09:11