EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

September Fest a început cu un show de zile mari! GALERIE FOTO!

Prima seară de festival a început cu recitalul unei trupe locale, spectacolul fiind urmărit, în general, de rudele micuţilor de pe scenă. La mese este deja aglomerat, mulţi botoşăneni savurând din bucatele pregătite de comercianţi.

Primul recital al serii a adus-o în faţa iubitorilor de folclor pe Laura Lavric. În momentul în care îndrăgita interpretă de muzică populară a urcat pe scenă în Centrul vechi se aflau în jur de 2.000 de persoane. Artista a ştiut să îşi apropie publicul, prin numeroasele glume făcute. Oamenii au “gustat” din plin atât melodiile, cât şi poantele Laurei Lavric. De altfel, ea este legată puternic de oraşul nostru. “Chiar acum mă uitam și m-a apucat așa o nostalgie! Îmi amintesc când veneam la Rapsozi, la Sindicat, acolo după colț era, în clădirea veche, și îmi amintesc așa cum au trecut anii. Dar amintirile mele au rămas încă vii și m-au răscolit. Mai ales acum… Au trecut atâția ani! Pentru mine, Botoșani înseamnă o împlinire profesională” – a spus Laura Lavric, vizibil emoţionată.

Spectatorii, “încălziţi” bine de Laura Lavric, au primit cu entuziasm urcarea pe scenă a lui Adrian Enache. Încă din start, acesta şi-a tras publicul aproape, afirmând că Botoşaniul este orașul său de suflet, mai ales că aici este înființat unul dintre cele mai active fan-cluburi “Adrian Enache” din România.

Artistul a acoperit mai toate genurile muzicale, de la folclor, la rock and roll. Prestaţia sa a fost răsplătită cu aplauze generoase. După finalizarea concertului, artistul a rămas câteva zeci de minute alături de fani pentru fotografii şi discuţii. Spre finalul recitalului susţinut de Adrian Enache, la September Fest a ajuns şi Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Seara de vineri a fost încheiată de recitalul susţinut de DJ Project. Giulia, solista trupei, a reuşit să îi facă pe botoşăneni să cânte mai toate refrenele, fiind într-un dialog total cu publicul. Conform estimărilor oficiale, la ora la care DJ Project concerta, în Centrul vechi se aflau aproximativ 3.000 de persoane.

La ieşirea de pe scenă a celor de la DJ Project, primarul Cătălin Flutur a spus: “Mă bucur că am găsit posibilitatea să organizăm acest festival. Le mulțumesc și celor care s-au ocupat, pentru că este o reușită. Botoșănenii, ca de fiecare dată, au nevoie de așa ceva. Sperăm ca zilele viitoare, dacă vremea ține cu noi și înțeleg că vremea ține cu noi, așteptăm mai mulți botoșăneni în piață. September Fest este făcut pentru ei, până la urmă”.

Astăzi, pe scena September Fest vor urca Ioana Ignat, Ovi Cernăuţeanu şi Spitalul de urgenţă.

09-Sep-2017 17:06