EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Portugalia a câștigat Eurovision 2017

Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral, a câștigat Eurovision 2017 cu piesa cu “Amar Pelos Dois”, în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Centrul Internațional de Expoziții din capitala Ucrainei. Portugalia a primit 758 de puncte.

România - reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu “Yodel It!” - s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

Podiumul Eurovision este completat de Bulgaria - reprezentată de Kristian Kostov, cu “Beautiful Mess” - 615 puncte, și Republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu “Hey Mamma” - 374 puncte.

În ordinea intrării în scenă, artiștii care au cântat în Finala Eurovision 2017 sunt: IMRI (Israel), cu “I Feel Alive”, Kasia Mo? (Polonia), cu “Flashlight”, Naviband (Belarus), cu “Story of My Life”, Nathan Trent (Austria), cu “Running On Air”, Artsvik (Armenia), cu “Fly With Me”, OG3NE (Olanda), cu “Lights and Shadows”, Sunstroke Project (Republica Moldova), cu “Hey Mamma”, Joci Pápai (Ungaria) cu “Origo”, Francesco Gabbani (Italia), cu “Occidentali's Karma”, Anja (Danemarca), cu “Where I Am”.


Au urmat Salvador Sobral (Portugalia), cu “Amar Pelos Dois”, Dihaj (Azerbaidjan) cu “Skeletons”, Jacques Houdek (Croația) cu “My Friend”, Isaiah (Australia), cu “Don't Come Easy”, Demy (Grecia) cu “This is Love”, Manel Navarro (Spania), cu “Do It For Your Lover”, JOWST (Norvegia), cu “Grab The Moment”, Lucie Jones (Marea Britanie), cu “Never Give Up On You”, Hovig (Cipru), cu “Gravity”, Ilinca și Alex Florea (România) cu “Yodel It!”, Levina (Germania), cu “Perfect Life”, O.Torvald (Ucraina) cu “Time”, Blanche (Belgia), cu “City Lights”, Robin Bengtsson (Suedia), cu “I Can't Go On”, Kristian Kostov (Bulgaria), cu “Beautiful Mess” și Alma (Franța), cu “Requiem”.

Câștigătorul trofeului Eurovision a fost ales în urma votului juriului și al publicului, care au avut ponderi egale.

14-May-2017 08:27