EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Petrecere de poveste la Complex Rediu. FOTO & VIDEO!

O nouă nuntă de poveste a avut loc în acest week-end la Complex Rediu. Restaurantul Clasic, unul din cele trei restaurante ale Complexului, a fost gazda evenimentului mult aşteptat de Andreea şi Cristian, cei doi miri.

Pentru cei doi noaptea a fost cu adevărat specială, mai ales că naşii lor – Roxana şi Andrei – au dorit ca totul să fie impecabil. Mai mult, naşii au pus la cale câteva surprize, alături de angajaţii Complexului Rediu.

Încă de la intrarea mirilor au început să vină surprizele. Aceştia au fost aşteptaţi cu şampanie şi dulciuri, iar paharele pe care le-au primit au fost unice! Cele două pahare erau în formă de inimă şi au fost personalizate cu numele celor doi tineri care şi-au jurat dragoste veşnică. În plus, naşii au făcut eforturi deosebite şi au reuşit să o aducă la nuntă şi pe Mihaela, sora miresei, o fată plecată de peste 10 ani dincolo de Ocean. Mireasa nu a ştiut absolut nimic despre asta, iar revederea celor două surori s-a lăsat cu lacrimi şi îmbrăţişări, momentul fiind unul cu totul special.

Apoi, pe măsura ce invitaţii au început să sosească, mirii şi naşii s-au mai relaxat. Chiar dacă sala nu era plină, petrecerea a început. Cei doi miri au fost invitaţi pe ringul de dans. Ei au oferit un dans foarte frumos invitaţilor. Între timp, angajaţii Complexului Rediu primeau alţi oaspeţi!

Pe mese au fost aduse mâncăruri dintre cele mai bune. Modul în care bucătarii Complexului Rediu au pregătit farfuriile era unul deosebit, gustul fiind amplificat şi de efectul vizual al bucatelor din faţa mesenilor. De asemenea, băuturile oferite invitaţilor au făcut ca limbile să se dezlege, iar apetitul pentru dans al invitaţilor să fie din ce în ce mai vizibil.

Toată noaptea s-a dansat, s-a chiuit şi – ceea ce e cu adevărat important – toată lumea s-a simţit excelent. Pe parcursul nopţii, mirii au avut parte de mai multe surprize, care de care mai plăcute. Spre dimineaţă, Andreea, între două dansuri, a găsit puterea să ne spună: „Vreau să le mulţumesc, în primul rând, prietenilor şi naşilor noştri, Roxana şi Andrei. Apoi, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost aproape de noi în această noapte specială. M-am bucurat enorm când la intrarea în sală am văzut-o pe Mihaela, sora mea. Nu m-am aşteptat la aşa ceva! Chiar o fost surpriza-surprizelor. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc celor de la Complexul Rediu pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Totul, dar absolul totul, de la servire şi până la gustul desăvârşit al bucatelor, a fost impecabil! Multumesc mult pentru tot!”.

02-Oct-2017 08:25