Magia bisericii din Cucorăni: clopotele ei apără satele de furtuni şi de boli

Biserica „Pogorârea Duhului Sfânt“, din satul Cucorăni, judeţul Botoşani, este o bijuterie arhitectonică cu o îmbinare inedită de elemente catolice şi ortodoxe ridicată acum 160 de ani. Iar localnicii îi atribuie puteri magice.

Gest frumos făcut de câţiva bărbaţi. FOTO

Câţiva bărbaţi au reuşit să facă un gest cu adevărat superb. Foarte miloşi, oamenii au scos un câine din apele aproape îngheţate ale unui râu.

Naţionala de fotbal a artiştilor ajunge la Botoşani. VEZI CÂND ŞI UNDE VA JUCA UN MECI DEMONSTRATIV.

În cadrul Turneului Naţional „No drugs revolution”, naţionala de fotbal a fotbaliştilor – dublă campioană mondială - va susţine un meci demonstrativ sâmbătă, 25 martie, la Sala Polivalentă.

Concert extraordinar organizat de primarul oraşului Săveni. Află care sunt invitaţii şi de unde pot fi achiziţionate biletele

Primăria oraşului Săveni şi Consiliul Local Săveni, în parteneriat cu DIOS- Artist Resources România, organizează joi, 9 martie, ora 17:00, la Casa de Cultură Săveni, “Concertul Primăverii” susţinut de celebrul artist Dan Bittman.

Amintiri din „Epoca de Aur“. Care erau cele mai căutate ţigări, ce dulciuri savurau copiii şi ce găseai la alimentară

La aproape trei decenii de la răsturnarea dictaturii, imaginile cu România comunistă stârnesc zâmbete.

De 100 de ani, la Botoşani, nu s-a schimbat nimic! Vezi despre ce este vorba

Încă de la începutul epocii auto, botoşănenii cu dare de mână au avut o pasiune pentru maşinile puternice. Dragostea pentru Mercedes a bogaţilor zilei se putea vedea pe străzile oraşului şi acum 100 de ani, dar se poate vedea şi astăzi.

Botoşăneni la originea unui superb show în Padova (Italia). VIDEO

Sâmbătă seara, cea mai titrată firmă de evenimente din zona Padova-Veneția, Decordreams (prin Victor Olteanu şi Ionel Nelu Tarcuta), în colaborare cu binecunoscuta firmă din Botoşani, D.I.O.S. Artist Resources România (prin Liviu Sorinel şi Duduc Ady Robert) au organizat un frumos concert în Padova, Italia.

LIMBAJUL NONVERBAL ÎN CUPLU – DONALD ŞI MELANIA TRUMP

Începând de astăzi, în fiecare duminică, psihologul Mihai Moisoiu ne va prezenta câteva conluzii din "traducerea" limbajului nonverbal.

Explozii de amploare absolut spectaculoase. VIDEO INCREDIBIL!

Pirotehniştii botoşăneni au sărit în ajutorul celor de la Suceava pentru distrugerea zăpoarelor formate pe râul Bistriţa.

Interviu Cornel Şfaiţer: „Din punct de vedere financiar e ok la FC Botoşani”

Cornel Şfaiţer a discutat cu reporterii gsp.ro, printre altele, despre situația financiară a echipei și despre Michael Ngadeu, camerunezul care a stat doi ani la FC Botoșani, iar acum este titular incontestabil la Slavia Praga și în naționala Camerunului.

Pompier botoşănean declarat maratonistul anului 2016

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botoşănean care a alergat 500 de kilometri în deşerturile Gobi şi Atacama, a primit titlul de „Maratonistul anului 2016”.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL
TITLUL ADVERTORIALULUI


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?