EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Nopţi de poveste pregătite pentru botoşăneni!

A rămas fix o lună până când cei de la Complex Rediu dau startul petrecerilor organizate pentru toţi îndrăgostiţii din Botoşani şi nu numai. „Luna dragostei” va debuta pe 14 februarie, iar ultima petrecere din această perioadă va fi pe 9 martie!

Dacă anul trecut cel care le-a încântat pe doamnele şi domnişoarele din Botoşani a fost Dan Bitman, anul acesta organizatorii de la Complex Rediu au pregătit nu mai puţin de trei nume „grele” pentru a celebra dragostea aşa cum se cuvine.

Seria petrecerilor dedicate dragostei debutează de Valentine's day, adică pe 14 februarie, atunci când complexul de la marginea oraşului Botoşani va fi gazda celor de la VOLTAJ! Cei cinci membri ai celebrei trupe vor fi alături de oaspeţii Complexului Rediu pentru o petrecere de poveste, dragostea fiind ingredientul principal al serii.

Apoi, pe 24 februarie, dragostea va fi sărbătorită în cel mai pur stil moldovenesc! Dragobetele va fi adus în mijlocul botoşănenilor de trimisul special, Ion Paladi. Îndrăgitul interpret de muzică populară de dincolo de Prut îi va încânta pe oaspeţii Complexului Rediu cu melodii din repertoriul propriu, precum şi cu vocea lui inconfundabilă.

„Luna dragostei” se va încheia – aşa cum este normal – cu „cireaşa de pe tort”. Timp de două zile, botoşănenii sunt aşteptaţi la Complex Rediu de membrii trupei ZBOB ŞI ZDUB. Astfel, pe 8 şi 9 martie, domnişoarele şi doamnele vor fi răsfăţatele domnilor. Dacă de flori şi cadouri se vor ocupa partenerii, de petrecere se ocupă cei de la Rediu, iar de muzică cei de la ZBOB ŞI ZDUB.

După cum sunteţi obişnuiţi, toate petrecerile vor avea loc într-un decor de vis. Mai mult, bucătarii de la Rediu promit să se autodepăşească şi să pună în faţa oaspeţilor cele mai fine şi delicioase bunătăţuri.

Nouă nu ne rămâne decât să vă urăm „Petrecere frumoasă!” şi să vă iubiţi ca în prima zi!

13-Jan-2018 08:58