EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Nebunie generală la Stânca-Costeşti

Uşor dar sigur, plaja amenajată pe malul Acumulării Stânca-Costeşti atrage din ce în ce mai mulţi turişti. Sfârşitul de săptămână, vremea excelentă pentru plajă şi concertele tari au făcut ca la graniţa României cu Republica Moldova să se adune o mare de oameni.

Câteva mii de turişti, conform estimărilor organizatorilor, s-au aflat în week-end la Stânca, acolo unde a fost amenajată o plajă în toată regula în baza unui parteneriat public-privat. Pansela Merticaru, adică latura privată a parteneriatului, a avut grijă ca mai nimic să nu le lipsească celor care ajung în zonă. Plaja a fost amenajată cu nisip fin cărat cu camioanele, apa a fost lăsată de Dumnezeu şi pentru bucuria oamenilor, iar terasele au fost frumos pregătite pentru a îi adăposti pe cei care caută un pic de umbră. În plus, în zonă a fost montată şi scena celor de la Stage M, reprezentaţi de Marius Honceru. Pe scenă vor avea loc concerte în cele mai multe week-enduri. De asemenea, vor fi organizate frecvent petreceri cu spumă.

Avalanşa de turişti s-a văzut cel mai bine la cozile formate la terase, fie la mititei, fie la bere. Ultima zi a săptămânii a adus un super-concert susţinut de Celia.

Organizatorii promit surprize pe tot parcursul verii pentru cei amatori de plajă şi scăldat.

28-Jun-2017 07:13