EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Mega-petrecere în familia unui dorohoian, fost baron local!

Fostul primar al Iaşiului, dorohoianul Gheorghe Nichita, cercetat pentru fapte de corupţie, va petrece în această seară, pe 16 septembrie 2017, la botezul primului său nepot. Naşi ai micuţului sunt şi Dan şi Rovana Plumb, actualul ministru delegat al Fondurilor Europene.

În familia fostului edil al Iaşiului, Gheorghe Nichita, se pregăteşte o mare petrecere. În acest weekend va avea loc încreştinarea şi petrecerea de botez pentru primul nepot al familiei Nichita-Livezeanu, Matei. Astfel, invitaţii sunt aşteptaţi sâmbătă la Biserica “Sf. Nicolae“ din Copou, iar mai apoi la petrecerea de la Restaurant Capitol Ballroom, unul dintre cele mai mari localuri din oraş. Naşii micuţului sunt Manuela Pohoaţă, Bogdan Doroftei, Dan şi Rovana Plumb, aceiaşi care i-au cununat pe Ilinca Nichita şi Cosmin Livezeanu, în septembrie 2014.


La nunta de acum trei ani au luat parte mai mulţi minişti din cabinetul condus de Victor Ponta, Rovana Plumb fiind la acea dată ministrul Mediului. Cununia civilă din septembrie 2014 a fost oficiată chiar de tatăl miresei, primarul Gheorghe Nichita, încă în funcţie. La petrecerea de la nuntă au luat parte atunci Victor Ponta, dar şi Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, la acea dată vicepremieri, plus alţi opt miniştri.

În mai 2015, Nichita a fost suspendat din funcţie în urma scandalului iscat după ce procurorii l-au acuzat că a folosit Poliţia Locală pentru a-şi urmări amanta, pe Adina Samson. Ulterior, Nichita a fost acuzat, într-un alt dosar, de fapte de corupţie într-un proiect cu fonduri europene. La alegerile din 2016, Nichita a participat pe listele PRU, dar formaţiunea nu a obţinut scorul necesar pentru a intra în Parlament.

Sursa: (adevarul.ro)

16-Sep-2017 08:17