EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar intenţiona să preia clubul Tottenham

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar intenţiona să investească un miliard de lire sterline pentru preluarea clubului englez Tottenham, informează publicaţia The Sunday Times. “Un fond american de investiţii, condus din umbră de Mark Zuckerberg, ia în calcul posibilitatea de a face o ofertă de un miliard de lire sterline pentru Tottenham” - notează sursa citată.

Conform altor surse din presa engleză, Iconiq Capital, o firmă cu sediul în San Francisco, ar fi de fapt “fondul american de investiţii” la care fac referire cei de la Sunday Times. Printre oamenii din conducerea Iconiq Capital se află şi Zuckerberg. Interesul americanilor pentru Tottenham datează încă din 2014, însă Joe Lewis, patronul grupării engleze, aşteaptă o ofertă de două miliarde de lire sterline pentru a vinde clubul.


Lewis a declinat deja o ofertă de 882,6 milioane de lire sterline. Tottenham a terminat sezonul trecut din campionatul Angliei pe locul doi, cu 86 de puncte - şapte distanţă de campioana Chelsea Londra - şi va evolua în viitoarea campanie de Liga Campionilor. Formaţia antrenată de Mauricio Pochettino îşi va juca meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul Wembley, deoarece arena White Hart Lane se află în reconstrucţie.

27-Jul-2017 07:36