EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

MAGNIFICENT CHRISTMAS este SOLD OUT

D.I.O.S Artist Resources Romania ne arată – indirect, dar extrem de elegant - de ce tocmai a fost desemnată cea mai bună de cãtre Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură, fiind premiată cu locul 1 în “Topul companiilor de spectacole”, diplomă înmânată managerului acesteia, Ady Robert Duduc, în cadrul balului organizat săptămâna trecută la Casa Lux.

Compania botoşăneană, care de altfel organizeazã spectacole peste tot în țară şi colaborează cu majoritatea artiştilor, reuşeşte o performanţă incredibilă pentru Botoşani şi nu numai! În doar trei săptămâni, numai cu promovare online, MAGNIFICENT CHRISTMAS este declarat SOLD OUT. Acest lucru se întâmplă cu aproape două luni înaintea marelui eveniment!!!

Contactat telefonic, Liviu Sorinel, organizatorul de spectacole al Filarmonicii din Botoşani şi Director Artistic al D.I.O.S. Artist Resources Romania, motorul principal al evenimentelor, ne-a declarat că o asemenea emulație şi solicitare de locuri pentru un concert într-un timp atât de scurt nu a mai întâlnit de dinainte de 1990. El a menționat, totodată, şi faptul cã prezența marii soprane Felicia Filip, a legendarului solist Cristi Minculescu, alături de chitariştii Valter Popa şi Doru Borobeică - colegii sãi din Trupa Iris, alături de Orchestra Simfonicã a Filarmonicii au fãcut diferența, fiind de departe factorii determinanți, alături de întregul conceptul artistic al manifestãrii!

Combinând toate aceste “ingredient” de clasic şi modern, de simfonic cu pop, pop rock & rock simfonic, s-a stârnit o adevăratã avalanşă de cereri la bilete, ce cu greu a putut fi satisfãcută!

Având în vedere că mai sunt aproape două luni pânã la eveniment, iar biletele de la concertul din Botoşani au fost epuizate, cât şi datorită faptului că vor fi cu siguranță mulți alți doritori care până la ora actuală nu şi-au achiziționat bilete pentru concertul de la Botoşani, singura posibilitate viabilă rămasă de a-l viziona rămâne în data de 22 decembrie, când acelaşi concert de excelență va avea loc la Suceava, tot de la ora 19.00, în Casa de Cultură a Sindicatelor.

Doritorii îşi pot rezerva telefonic biletele la numărul 0230.523.718, număr la care pot solicita şi alte detalii suplimentare referitor la preț şi modalitatea de a intra în posesia acestora.

27-Oct-2017 15:51