EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a ajuns la Botoșani

Unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, Horia Vîrlan, a ajuns, încă de ieri seară, în Botoșani.  El a fost aşteptat pentru un eveniment culinar la Uvertura Mall. Maestrul bucătar a deschis evenimentul - care a început în jurul orei 20.00 și a fost organizat în cadrul turneului pe care Horia Vîrlan îl face prin țară în scopul promovării produselor Dabo Doner. Ceea ce este diferit față de alte restaurante de tip fast-food este faptul că aceste produse sunt preparate pe loc, în fața clienților și nu conțin conservanți sau aditivi.

Simpaticul chef Horia Vîrlan a transmis, special prin intermediul site-ului www.btbd.ro – ,,Botoșani, bună dimineața” un mesaj pentru toți botoșănenii: “Bună dimineața, tuturor! Înălziți-vă cu un ceai bun și mâncați un Dabo Doner foarte bun, la mall, în fiecare zi. Cu carne de vită, cu carne de pui, puteți să le amestecați sau, pur și simplu, vegetarian. Sănătate multă și fiți fericiți. AICI este filmul cu maestrul Horia Vîrlan!

Acesta a declarat și că îi place în Botoșani, deși recunoaște că nu prea a avut timp să îl viziteze fiindcă a ajuns în oraș destul de târziu și a fost preocupat de muncă. Cu toate acestea, maestrul a remarcat căldura cu care a fost primit și nu putem decât să afirmăm că tot cu căldură i-a tratat pe toți botoșănenii prezenți în Uvertura Mall, la restaurantul Dabo Doner.

“Îmi place în Botoșani, am ajuns cam tarziu astăzi, este întuneric, dar totuși lumea e călduroasă, m-au primit cu drag și… sunt fericit” – a încheiat Horia Vîrlan.

În ciuda oboselii cauzată de drumul până la Botoșani, bucătarul chef  a fost plin de viață, de voie bună și a făcut fotografii cu toți cei prezenți.


Ce este Dabo Doner?

Se pare că „povestea Dabo Doner” (și spun astfel pentru că gustul unui ,,Dabo Doner” este cu adevărat unul de poveste) a început în 2013, când pe piața din România, la Sibiu,  a apărut primul restaurant fast-food Dabo Doner.  Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile)

Într-un timp relativ scurt, Dabo Doner a reușit să se dezvolte și să-și extindă activitatea în multe orașe din țară, inclusiv în Botoșani.

03-Oct-2017 08:34