EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

INEDIT! ŞASE PRUNCI au fost sărbătoriţi la Complex REDIU!

Momente unice s-au petrecut la acest sfârşit de săptămână la Complex Rediu. Petreceri care mai de care mai reuşite, oaspeţi dintre cei mai frumoşi, mâncăruri şi băuturi de calitate, servire de excepţie, locaţie şi decoruri de vis, muzică pe măsură – toate şi-au dat întâlnire pe Complex Rediu.

În toate familiile suntem obișnuiți să aniversăm zilele de naștere ale copiilor. În plus, uneori sărbătorim și ziua sfântului ocrotitor al cărui nume îl poartă. Foarte rar însă auzim ca părinții să-și amintească de ziua botezului copiilor lor sau de cea în care au celebrat acest deosebit moment, primirea Tainei Botezului de către copil. De această dată, oaspeţii au sărbătorit, în aceeaşi sală de la Complex Rediu, şase nou născuţi care au primit în sufletul lor sămânţa credinţei.

Petrecererile au fost unele de neuitat! În Restaurantul Clasic al Complexului Rediu, şase perechi de părinţi fericiţi şi-au aşteptat oaspeţii la petrecerea de botez ale celor mai mici membri ai familiilor. Cei de la Complex Rediu le-au oferit oportunitatea de a petrece toţi sub acelaşi acoperiş. Iar petrecerile (sau petrecerea – pentru că toţi au petrecut în aceeaşi sală) a fost desăvârşită.

Oaspeţii celor şase familii s-au distrat „de mama focului”, au dansat şi au cântat împreună! Şi de această dată, greul a căzut pe umerii angajaţilor de la Complex Rediu, mai ales că fiecare familie a ales un alt meniu pentru invitaţii proprii. „Chiar am avut o nouă provocare în această seară. Pe lângă cele şase petreceri din Restaurantul Clasic, am avut altele – cu alte câteva sute de invitaţi – în Restaurantul Modern şi Restaurantul Latin. Vă daţi seama câte meniuri am avut de pregătit, iar cum noi acordăm o mare atenţie şi vizualului, am avut ceva de muncă. Mă bucur că invitaţii au apreciat preparatele noastre! Din câte am văzut, printre favoritele din această noapte s-au numărat sarmalele” – a declarat cheful de la Complex Rediu.

Şi în acest week-end Complexul Rediu a fost plin, cea mai bună dovadă fiind parcarea devenită neîncăpătoare. Mai mult ca sigur, botoşănenii şi cei care ajung la Botoşani au început să aprecieze tot ceea ce se întâmplă la Rediu şi, mai ales, modul în care sunt trataţi toţi oaspeţii de către angajaţii complexului.

Conducerea se preocupă de tot ceea ce ţine de confortul oaspeţilor. De asemenea, pentru noaptea de Revelion se anunţă câteva mari surprize pentru cei care vor decide să petreacă la Complex Rediu! Dar despre acestea, la timpul lor...

09-Oct-2017 07:20