EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ea i-a “sucit minţile” lui Olimpiu Moruţan! FOTO

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de FCSB, iar Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro. În acest moment, mijlocaşul de 18 ani traversează o perioadă slabă, iar jocul său nu mai e acelaşi care l-a impresionat pe finanţatorul roş-albaştrilor.

În spatele evoluţiilor mai slabe se află şi iubita fotbalistului, cel puţin aşa susţine patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime. Iar, într-adevăr, se pare că toate privirile se întorc atunci când cei doi apar împreună, mai ales că prietena fotbalistului este mai mare de vârstă ca el şi, din vorbele lui Iftime, se pare că i-ar fi luat minţile. “Cea mai mare deziluzie este Moruţan. Am văzut aseară un TGV contra unui tractor stricat. Mă refer la Ianis vs. Olimpiu. Oriunde ar juca, nu are dreptul să se comporte aşa, la cât s-a vorbit despre el. Are 18 ani, are maşină frumoasă şi o gagică pe măsură şi crede că este buricul pământului. În condiţiile astea, cam uiţi că eşti fotbalist” - a declarat Valeriu Iftime.

Gigi Becali nu vrea să-şi asume vreun risc şi s-a asigurat în cazul în care Olimpiu Moruţan se va accidenta în perioada în care va continua să evolueze la FC Botoşani. În contractul dintre cluburi este prevăzută o clauză pentru un asemenea scenariu.

Moruțan a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2016, de la U Cluj, liber de contract.

9.000 de euro/lună va fi salariul de început al lui Moruţan la FCSB.

25 meciuri, două goluri și 4 pase de gol are Moruțan în acest sezon.

900.000 de euro e cota de piaţă a lui Moruţan.

Sursa: (digisport.ro)

21-Feb-2018 08:11