EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

DOLIU în muzica uşoară românească

Cântăreaţa Marian Scupra a murit, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câteva luni. Interpreta a decedat la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 49 de ani.  “O boală nemiloasă cu o evoluţie rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simţ şi discreţie din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viaţa şi aşa ne dorim să fie în continuare” - a transmis soţul artistei, Claudiu Piţigoi.

“Draga mea, Marina... Te-ai stins prea devreme. Să-ţi găseşti liniştea acolo unde ai plecat să-i bucuri pe îngeri cu vocea ta minunată. Mi-ai împietrit sufletul de durere dar probabil că Dumnezeu are nevoie de cei buni lângă el... Odihneşte-te în pace, OM FRUMOS! Rămas bun, prieten drag” - a scris Mirabela Dauer pe pagina sa de Facebook, după anunţul privind decesul cântăreţei.


Surse apropiate familiei au declarat că în luna aprilie medicii au descoperit că are tumoră stomacală, fiind internată anterior la spitalele Floreasca şi Filantropia. Decesul a survenit astăzi, în jurul orei 11.30. Marina Scupra a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti între 1980-1983. În 1983 a debutat la Festivalul de la Mamaia, unde a obţinut Trofeul Tinereţii, în anul următor câştigând concursul. Marina Scupra a cântat în spectacolele Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti, în ultima perioadă fiind profesoară de canto - muzică uşoară.

Vezi AICI o frumoasă melodie a îndrăgitei şi regretatei artiste.

30-Jul-2017 14:20