EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Directorul – artist! Muzeul Judeţean găzduieşte o frumoasă expoziţie de pictură! GALERIE FOTO.

Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 4 – 13 noiembrie 2017, în holul de la etaj, expoziţia personală a doamnei Carmen Nicolau, directorul Casei Judeţene de Asigurări Sociale de Sănătate (CJASS) Botoşani - foto jos, în mijloc. Sub genericul “FRAGMENTĂRI CROMATICE”, sunt prezentate 50 de lucrări de pictură, având ca tematică naturi statice, peisaje și portrete.

Primii paşi în pictură, Carmen Nicolau i-a făcut la Liceul de Artă din Braşov, al cărei absolventă este. După liceu, actualul director al CJASS a ales să urmeze o altă carieră, aşa că a urmat cursurile unei universităţi cu profil economic și administrativ.

Pasionată de frumos în general și, în mod aparte, de arta plastică, artista nu şi-a uitat prima dragoste – PICTURA. Ea a ales să se relaxeze pictând, iar lucrările expuse la Muzeul Judeţean chiar merită toată aprecierea noastră, emoţiile transmise fiind puternice.

Aflată la prima sa expoziție personală, expozanta a găsit o cale ca acesata să fie, în egală măsură, o dedicație pentru prietenii săi și pentru prietenii artei, oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei.

Despre pasiunea pentru pictură a artistei a vorbit Florin Nicolau, cel care îi este alături de o viaţă. “Când ne-am cunoscut, la facultate, şi am aflat despre talentul ei, am rugat-o să îmi facă un tablou. Este unul pe carton pe care îl avem şi acum acasă. Cred că acel tablou îmi este cel mai drag, mai ales că prin el am ajuns aproape de minunata mea soţie. Acum, Carmen pictează la Cucorăni, acolo unde a transformat mansarda casei în atelier de lucru. Îmi place tot ceea ce realizează şi mă bucur pentru toate realizările ei” – a spus Florin Nicolau.

06-Nov-2017 08:45