EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Delir la Rediu, noaptea trecută. VIDEO + GALERIE FOTO

Nebunie maximă aseară la primul concert susţinut de Dan Bittman la Complex Rediu. Sute de oameni s-au îngrămădit lângă artist pentru a cânta, împreună, cele mai cunoscute melodii din repertoriul Holograf.

Legenda rock, Dan Bittman, a fost la înălţime noaptea trecută la primul concert din seria de trei pe care le susţine la Complex Rediu. Sutele de particanţi la frumosul concert dedicat doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 martie au petrecut ore minunate alături de îndrăgitul artist. Dan Bittman a reuşit să ridice oamenii în picioare pentru un show de zile mari.

Concertul live a durat mai bine de o oră şi jumătate. Solistul trupei Holograf a fost acompaniat de Marius Baţu, celebrul membru al trupei folk „Poesis”.

După show-ul total, au urmat reprizele de shooting. Mai bine de o oră a petrecut Dan Bittman alături de fanii care au dorit să păstreze amintiri cu vedeta de la frumoasa petrecere.

Turneul lui Dan Bittman în judeţ continuă astăzi cu concertul de la Casa de Cultură din Săveni (ora 17.00), urmat de cel de-al doilea show de la Complex Rediu.

Video AICI, AICI şi AICI!!!

09-Mar-2017 08:49