EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Dan Bittman, cadoul primarului Relu Tîrzioru pentru femeile din Săveni. GALERIE FOTO

Ieri după-amiază, sala Casei de Cultură din Săveni a fost neîncăpătoare. Câteva sute de doamne şi domnişoare din cochetul orăşel s-au bucurat de cadoul care le-a fost făcut de Relu Tîrzioru, primarul Săveniului, cu ocazia zilei de 8 martie.

La iniţiativa edilului, pe scena frumoasei Case de Cultură a urcat legenda rock, Dan Bittman. Totuşi, înainte ca vedeta să urce pe scenă, doamnele şi domnişoarele au fost încălzite bine de Ana Maria Bucşă, fostă concurentă la X Factor, în prezent studentă la conservatorul din Iaşi. Domnişoara din Botoşani a interpretat mai multe coveruri, iar cei prezenţi în sală au reacţionat excelent, fredonând şi dansând alături de artistă.

Intrarea pe scenă a „maestrului Bittman” a ridicat şi ultimii spectatori în picioare. Alături de inegalabilul Marius Baţu, Dan Bittman a făcut, din nou, un spectacol de zile mari. Ceea ce a urmat este de povestit copiilor. Artistul i-a făcut pe toţi cei prezenţi să intre în atmosfera de mare sărbătoare, muzica bună răsunând din difuzoare. Acoperit de multe ori de public, Dan Bittman s-a simţit excelent la Săveni şi a promis că va reveni ori de câte ori va fi invitat.

De remarcat este faptul că printre cei mai „fanatici” fani ai marelui artist s-au numărat Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni, şi senatorul Lucian Trufin. Cei doi au demonstrat doamnelor şi domnişoarelor prezente că ştiu mai toate versurile din repertoriul Holograf, cântând din toată inima alături de toţi cei prezenţi. Spectacolul s-a terminat, aşa cum era normal, cu sala aplaudând în picioare şi cu un bis al celor doi artişti de pe scenă.

10-Mar-2017 16:38