EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Comuna Vlăsinești în sărbătoare! GALERIE FOTO

Miercuri, 15 august, comuna Vlăsinești a fost în mare sărbătoare. Prilejuită de Hramul Adormirii Maicii Domnului, sărbătoarea a avut loc pe mai multe planuri – religios, cultural și artistic.

Evenimentul a ajuns deja la a XIV-a ediție și – demn de remarcat – s-a desfășurat an de an. Manifestările dedicate Zilei comunei Vlăsinești au început încă de dimineață cu o lansare de carte. Mai exact, profesorul Gheorghe Burac a lansat cartea „Vlăsinești – Un crâmpei din România eroică”. Precizăm că în carte sunt menționați toți pe eroii vlăsineșteni căzuți pentru patrie în istoria modernă și contemporană a României.

„Este o zi de mare sărbătoare pentru comuna Vlăsineşti. Continuăm tradiţia şi am invitat artişti de seamă, pentru că vrem să fim la înălţime aşa cum am fost întodeauna. Manifestările au debutat la Şcoala Profesională Gheorghe Burac, cu lansarea cărții Vlăsineşti - un crâmpei din România eroică, coordonator profesor Gheorghe Burac” - a afirmat Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsineşti.

În continuare, zece cupluri care au serbat cinci decenii de la căsătorie au fost premiate cu diplome, flori şi o sumă de bani. Mai înainte, ei au fost binecuvântaţi de un sobor de preoţi, care au oficiat o slujbă de mulţumire special pentru acest moment aniversar.

Petrecerea a continuat la frumoasa Bază sportivă din comună, acolo unde a fost amenajată o scenă exact ca în marile orașe. Mai mult de 4.000 de oameni au participat la recitalurile susținute de Connect-r, Anna Lesko, Fuego, Veta Biriş, Doru Octavian Dumitru, Stela Enache, Rocsana Marcu&Lorena, Fetele din Botoşani şi Elisa Hechelciuc.

17-Aug-2018 10:38