EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Complex Rediu – oaza de linişte de lângă Botoşani! GALERIE FOTO!

Un amic bun din Constanţa îmi zice la începutul lunii iunie că vrea să vină la Botoşani. Bucuros, îi spun că îl aştept cu drag şi că abia aştept să ne revedem. „Nu! – spune el, decis! La tine am mai stat şi aş vrea să stau undeva, în Botoşani, dar să simt că mă umplu de energie. Vreau să văd natura, să respir aer curat, să mă pot mişca în voie, relaxat”. Temă grea – îmi spun!

Dar răspunsul era incredibil de aproape. A doua zi, am plecat cu ceva treabă la Stăuceni. Imediat după ce ies din oraş, văd indicatorul cu „Complex Rediu”. M-am liniştit pe loc... La întoarcere am intrat!

Drumul de la strada principală este asflatat ca în palmă. După circa o sută de metri, într-o poieniţă frumoasă mi-a ieşit în faţă Complexul Rediu. O clădire renovată, frumoasă... Locul nu mai zic. Minunat! Îmi sun amicul şi îi spun să vadă pe internet dacă îi place. După trei minute mă şi sună. „Te rog să îmi faci rezervare acolo! Este super! M-am uitat pe booking şi are scor 9,1. Este cel mai mare scor pentru o unitate de cazare din Botoşani. Eşti tare! Ştiam că mă pot baza pe tine” – îmi spune el.

Zilele acestea am tot stat cu amicul pe la Rediu, după lungi plimbări prin judeţ. Răcoarea pădurii a venit ca o mângâiere în fiecare seară. Discuţiile au curs în voie, cu masa plină de bunătăţi. Căci bucătarii de la Complex Rediu chiar ştiu meserie! Am fost curios să văd camera prietenului meu. Spaţioasă, cu ferestre mari, aerisită, mobilier de calitate! Ce mai, condiţii excelente. Am fost curios dacă nu e deranjat de lumină dimineaţa. “Deloc. Draperiile sunt aşa de groase că nu pătrunde lumina de afară. Dar cel mai mult îmi place să-mi beau cafeaua de dimineaţă pe balcon. E un aer cum de prea multă vreme nu am respirat. În plus, «gălăgia» păsărelelor de dimineaţă e o nebunie!” – a mai spus el.

Din câte am înţeles, Complexul Rediu dispune de trei restaurante, iar experienţa culinară este inedită. Mâncărurile sunt excelent gătite, iar aromele îţi trezesc toate simţurile.

14-Jul-2017 07:12