EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Botoşăneni, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA NEMAIVĂZUT!

D.I.O.S. Artist Resources Romania, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Botoşani, pregătesc – împreună - un Concert de Excelență cu ocazia Craciunului. Reprezentanții celor două entități cultural artistice, Robert Ady Duduc şi Liviu Sorinel, din partea Artist Resources Romania, şi Mihai Sîrbu, managerul Filarmonicii Botoşani, au ajuns deja la un consens asupra datelor si al programului.

MAGNIFICENT CHRISTMAS - un concert extraordinar de Crãciun - va aduce nume grele pe scena Casei de cultură a sindicatelor din Botoşani. Contactat telefonic, Liviu Sorinel, directorul artistic al DIOS Artist Resources Romania, ne-a pus la dispoziție câteva informații despre protagoniştii acestui mega-eveniment şi despre faptul că este onorat să realizeze concertul şi să asigure prezența artişilor în zonă!

Capul de afiş la super-concertului va fi marea doamnă a muzicii din România, soprana FELICIA FILIP. Cu o carieră internațională impresionantă, urcând pe marile scene ale lumii - Opera Regală “Covent Garden”, Teatrele de Operă din Viena, Hamburg, Barcelona, Dresda, Frankfurt, Toronto, Toulouse, Bologna, Dortmund, Rotterdam, Limoges, Roma (Vatican), Toulon, Opera Regală din Wallonie, Bruxelles – Felicia Filip a confirmat prezenţa la Botoşani pentru spectacolul de Crăciun.

În toate aparițiile sale, soprana dobândește succese de răsunet, datorită temperamentului ei pasional, naturaleței și spontaneității scenice, strălucirii glasului său în registrul acut şi tehnicii vocale perfecte. Felicia Filip a fost decorată de Președintele României cu titlul de “Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată unui cântăreț român în activitate. Ea este singura cântareaţă din lume care a obţinut toate premiile Mozart!

Dar asta nu e tot! Alãturi de Felicia Filip pe scenă va urca şi inegalabilul CRISTI MINCULESCU! Iar langã ei vor fi şi ceilalţi mebri ai trupei IRIS. Da, da, este adevărat! Povestea merge mai departe!

Alături de Legenda Cristi Minculescu, care de departe este cea mai mare voce a rock-ului românesc, Valter Popa şi Doru Borobeică reunesc trupa IRIS. Toţi vor fi acompaniați de către Orchestra Simfonicã a Filarmonicii de Stat din Botoşani.

Pe scena Casei Sindicatelor vor rãsuna celebrele hituri cântate împreuna de Felicia Filip şi Cristi Minculescu: De vei pleca, Baby Baby, etc. De asemenea, vor fi interpretate piese din repertoriul trupei IRIS, dar vor fi şi momente speciale cu Felicia Filip şi Cristi Minculescu. Mai mult, melomanii se vor delecta cu piese orchestrale celebre şi de divertisment din repertoriul internaţional, interpretate de către Orchestra Simfonică. Concertul va avea dimensiuni uriaşe – cel puţin pentru Botoşani – pe scenă urmând a fi prezenţi aproximativ 60 de artişti!

“Aşteptăm alături de noi parteneri şi sponsori pentru a ne ajuta în realizarea acestui mare eveniment . Mulţumim directorului Filarmonicii din Botoşani pentru deschidere si implicare, şi, mai ales, Consiliului Local şi Primăriei pentru susţinerea acestui proiect şi al Filarmonicii, în general. Îi mulţumim domnului primar al municipiului Botoşani, Cătălin Mugurel Flutur, dintotdeauna un om de cultură şi mai mereu prezent la manifestările artistice ale oraşului şi nu numai! Pe această cale îi lansăm invitația oficială de a ne onora cu prezența în acest concert. În mod foarte personal vreau sã-i mulțumesc, de asemenea, prietenului şi designerului Ştefan Burdea. El este mereu alãturi de noi, fiind unul dintre partenerii principali!” – a ţinut să transmită Liviu Sorinel, directorul artistic al DIOS Artist Resources Romania.

Ca şi prezentatori, MAGNIFICENT CHRISTMAS îi va avea pe scenă pe Liviu Sorinel şi pe Florentina Opriş, realizatoare emisiunii “Sport, dietã şi-o vedetã” de la Kanal D.

Organizatorii vor oferi detalii cu privire la prețurile biletelor şi de unde se vor putea achiziționa acestea în a doua jumătate a lunii octombrie .

14-Sep-2017 07:49