EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Botoşăneni la originea unui superb show în Padova (Italia). VIDEO

Sâmbătă seara, cea mai titrată firmă de evenimente din zona Padova-Veneția, Decordreams (prin Victor Olteanu şi Ionel Nelu Tarcuta), în colaborare cu binecunoscuta firmă din Botoşani, D.I.O.S. Artist Resources România (prin Liviu Sorinel şi Duduc Ady Robert) au organizat un frumos concert în Padova, Italia.

Spectacolul a avut loc la Ristorante Alle Fontane Bianche, iar în centrul atenţiei a fost Paula Seling care a făcut un show de zile mari cu ocazia sărbătoririi Valentine's Day şi a Dragobetelor, pentru toţi îndragostiții din comunitatea românilor din Padova şi nu numai.

Localul a fost plin până la refuz, capacitatea acestuia fiind chiar depăşită. Acest lucru nu a constituit o problemă, locurile fiind suplimentate. Mai mult decât atât, artista, în ciuda oboselii cauzată de drum, a făcut fotografii, timp de mai bine de o oră, cu toţi cei prezenţi în sală.

Spectacolul a avut un real succes, prezenţi la acesta fiind atât români din Padova, cât şi din Veneţia, Milano sau Bologna, cu toţii interesaţi de prestaţia talentatei artiste Paula Seling.

VIDEO de la eveniment, AICI!

20-Feb-2017 07:12