EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ziua Școlii profesionale speciale "Sfântul Stelian" Botoșani

Recent a fost sărbătorită ziua Școlii profesionale speciale "Sfântul Stelian" din Botoșani. Pentru început s-a desfășurat un ceremonial religios dedicat Sfântului Stelian, ocrotitorul școlii, oficiat de preot Ilie Liviu Florariu.

Elevii au avut parte apoi de un program variat care a stârnit aplauze la scenă deschisă, cu o dramatizare proprie a basmului "Sarea în bucate" de Petre Ispirescu. Sala a vibrat la unison audiind recitări și cântece dedicate Centenarului și urmărind dansuri populare interpretate de  către elevii din clasele a VIII-a A și a XII-a A care activează în cadrul Trupei de teatru MIRACOL și Grupului MELOS, în coordonarea doamnei profesoare Alina Răileanu.

S-au distins elevii Tony Ștefan Toma și Iulian Gheorghiu – interpreți vocali. Un reprezentant al Centrului Europe Direct invitat la eveniment a împărțit participanților publicații și hărți de la Comisia Europeană.


În finalul evenimentului, elevii au primit premii și au servit o gustare cu bucate tradiționale oferite de organizatori.

05-Dec-2018 11:29