EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

O adolescentă din Botoşani a realizat un scurtmetraj dedicat Crăciunului

Micii reporteri ai ziarului Buzz încheie anul cu o premieră. Chiar pe data de 25 decembrie, a fost lansat pe canalul de youtube Televiziunea Adolescenților și pe TeleBuzz.ro primul scurtmetraj realizat de o adolescentă din cadrul cercului de jurnalism “Micii reporteri”.

Filmul, intitulat “De ce nu iubesc Crăciunul?, în regia și scenariul Denisei Sandu, în vârstă de numai de 15 ani, este o poveste specială care ne va pune pe gânduri pe noi toți pentru că vorbește despre nevoia omului de a fi tolerat și ajutat  mai ales în prag de Sărbători, despre importanța înțelegerii și armoniei în familie. Pe lângă faptul că a fost regizor și scenarist, Denisa Sandu a contribuit la realizarea scurtmetrajului și la montaj, dar și în calitate de cameraman.

Pe scurt despre film: Iasmina, fiica cea mare a familiei, sătulă să tot asiste la certurile părinților ei, decide să plece de acasă. Hoinărește pe străzi și la un moment dat se retrage lângă o casă veche unde întâlnește o bătrână care o face să înțeleagă mesajul de fapt al sărbătorii de Crăciun. 

 Scurtmetrajul realizat de Denisa Sandu încheie practic seria de realizări frumoase înregistrate de micii reporteri în anul 2017, motiv pentru care redacția Buzz mulțumește tuturor colaboratorilor, partenerilor și susținătorilor pentru activitățile derulate, pentru suportul acordat, pentru înțelegere și răbdare, pentru încrederea acordată în realizarea obiectivelor.

„Se cuvine, înainte de toate, să înaintăm mulțumiri Primăriei  Botoșani și Consiliului Județean Botoșani pentru colaborarea în proiectele începute, ce pentru membrii cercului de jurnalism «Micii Reporteri», ce formează redacția Buzz, înseamnă dezvoltare, încredere, implicare, acțiune, viitor. Mulțumim susținătorilor și partenerilor noștri de bază ca Asociația Română pentru Reciclare RoRec, Europe Direct Botoșani, club Mischa Kids, magazinul Junior, pizzeria Avanti, Facefood, librăria Alexandria. Le suntem recunoscători pentru că susțin educația, cultura, viitorul! De asemenea, mulțumiri speciale le adresăm colegilor noștri mai mari din presa locală și națională pentru vizibilitate, pentru susținere, pentru sprijin” – transmit cei de la Buzz.

Redacția Buzz va încheia anul 2017, cum nu se putea mai bine, cu numărul 70 al ziarului Buzz, ce va apărea la locațiile cunoscute - magazinul Junior, club Mischa Kids și librăria Alexandria, chiar pe data de 28 decembrie.

Filmul realizat de Denisa Sandu poate fi urmărit AICI!

25-Dec-2017 10:27