EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flămânzi promovează proiectele Erasmus+ în fața Comisiei Europene

Proiectul de parteneriat strategic, intitulat „Viitori antreprenori în agricultură pregătiți în spațiul european », se desfășoară la Liceul Tehnologic « Nicolae Bălcescu » din Flămânzi în perioada 1 septembrie 2016 – 28 februarie 2018,  având ca parteneri instituții de învățământ din trei țări europene (Italia, Bulgaria și Turcia) și un buget de 88.350 de euro, beneficiari fiind 84 de elevi din cele patru țări.

În paralel, se derulează alte două proiecte de mobilitate pentru elevii din învățământul profesional și tehnic: « Viitori horticultori pregătiți în spațiul european », în valoare de 33.165 Euro, participanți fiind 15 elevi, și « Stagii de practică în spațiul european-oportunitate de dezvoltare socio-profesională și personală2, în valoare de 159.129 Euro, beneficiari fiind 75 de elevi.


În luna octombrie 2017, liceul  din Flămânzi a fost gazda ANPCDEFP, fiind selectat de aceasta  pentru  realizarea unui film despre proiectele europene implementate în şcoală. Filmarea realizată  cu acest prilej urmează  a fi trimisă Comisiei Europene, ca exemplu de bună practică și poate fi urmărită AICI.

04-Dec-2017 08:30