EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Gest frumos făcut de elevii din Corni și Sarafinești

Bucuria se naște din lucrurile mici – o știm cu toții și ne-o spunem unii altora în fiecare zi. Totuși, știm și că uneori are nevoie de o mână de ajutor, iar elevii din Corni și Sarafinești au hotărât să le vină în sprijin în prag de Sărbători unor bătrâni de lângă Fălticeni.

„Ne-am înarmat cu gânduri mari și pentru că în Calendarul Acțiunilor SNAC s-a ivit ocazia, le-am adunat pe toate într-o faptă bună. În cadrul «Săptămânii Fructelor și Legumelor Donate», elevii din Corni și Sarafinești au colectat o cantitate mare de legume, fructe, conserve și alte alimente de uz zilnic. Sute de kilograme de fapte bune au fost donate azilului de bătrâni al mănăstirii Bogdănești de lângă Fălticeni, îngrijiți de obicei doar de preot și de câțiva săteni” – a declarat prof. Constantin Oboroceanu, coordonator şcolar SNAC.

Ce au primit la schimb? „140 de zâmbete de bătrâni și mulțumiri sincere! Cea mai importantă este bucuria care s-a născut dintr-un lucru mic... cu inimă mare. Am fost invitați să îi colindăm de Crăciun și ne construim deja repertoriul!” – a complatat prof. Constantin Oboroceanu.

Acțiunea de colectare în cadrul activității continuă până la mijlocul acestei săptămâni. Pentru elevii din Corni și Sarafinești a însemnat mai mult decât atât: a fost încă o ocazie de a îşi  dovedi că este ușor să așezi zâmbete și pe cele mai triste chipuri atunci când îţi doreşti cu adevărat.

29-Nov-2017 08:13