EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Șansa la educație într-un ghiozdan

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani raspunde pozitiv oricând la astfel de actiuni și nu ramâne indiferent.

Sub deviza "Cel care deschide usa unei scoli inchide o inchisoare (Victor Hugo)",  conducerea sindicatului - impreuna cu membrii sai - au ajuns, zilele trecute, la Biserica Vovidenia unde au donat ghiozdanele complet echipate.

„Ne dorim să întindem o mână de ajutor și să fim solidari cu cei din jurul nostru, cu semenii noștri cu care destinul nu a fost atât de darnic precum a fost cu noi. Pentru noi,  Dumnezeu a fost darnic, de aceea din puținul sau multul de care avem parte, dorim să împărțim și celor nevoiași. Pentru noi două, trei sau mai multe pâini sunt lucruri normale, pentru semenii noștri care nu au fost fericiți de soartă din punct de vedere material, a primi unele lucruri dăruite din suflet reprezintă o binecuvântare” – a declarat Ionel Dimitrovici, președintele Sindicatului Novo Legis.

„Nu dorim sa mediatizam aceasta actiune pentru a iesi in fata prin faptele noastre, ci ne dorim ca prin aceasta actiune sa ni se alature si ceilalti pentru a veni in sprijinul celor neajutorați pentru a păstra un echilibru între binele spiritual și cel matarial” – a completat Răzvan Chilărașu, prim-vicepreședintele Sindicatul Novo Legis.

„Multumesc celor care au raspuns pozitiv la campania pe care am inceput-o impreuna cu colegii mei si ma bucura faptul ca si persoane din afara sindicatului, persoane apropiate mie, au dorit sa ajute acesti copii” – a încheiat Adrian Abălașei, vicepresedinte Sindicatul Novo Legis.

03-Sep-2018 12:35