EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Traian Apetrei iese la pensie de la Teatrul “Mihai Eminescu”

În urmă cu câteva zile, Traian Apetrei, directorul Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoşani, a obţinut un nou mandat de trei ani în fruntea instituţiei de cultură. El a promovat examenul pentru prelungirea mandatului, cu un total de 9,94 de puncte. În urma interviului, Traian Apetrei a primit nota 10, iar la evaluarea proiectului de management 9,88. 

“Un nou mandat la Teatrul Mihai Eminescu înseamnă, în principal, atingerea a două obiective. Primul dintre ele, încheierea lucrărilor de reabilitare la teatru, intrând aici și alternativa unei presiuni mediatice de proporții naționale, pentru a intra cât de cât în acest termen, în ceea ce privește clădirea” – spune Traian Apetrei.


De asemenea, directorul presigioasei insituţii de cultură îşi propune o expunere şi o prezenţă mai vizibile în cultura naţională: “Cea de-a doua direcție importantă este ca actorii să păstreze forma bună pe care o au, să suportăm această stare de provizorat în care lucrăm acum pentru ca odată cu mutarea în clădirea consacrată, teatrul să capete strălucirea pe care a avut-o altă dată”.

16-May-2017 07:04