EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

SUBLIM! MAGNIFICENT CHRISTMAS – showul anului în trei judeţe! FOTO şi VIDEO

MAGNIFICENT CHRISTMAS – concertul de Crăciun organizat de D.I.O.S Artist Resources Romania – a fost unul cu adevărat de excepţie. Am lăsat special pentru a doua zi de Crăciun publicarea acestui material, tocmai în ideea de a bucura cât mai mulţi oameni cu showul oferit de Felicia Filip, Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică.

În articol veţi găsi câteva clipuri video pe care cu siguranţă le vor asculta cu plăcere atât cei care au fost prezenţi la spectacolele de la Paşcani, Botoşani şi Suceava, cât şi cei care nu au reuşit să mai găsească bilete.

După cum ştiţi, biletele la cel mai așteptat concert al anului s-au epuizat în scurt timp de la punerea în vânzare. Mai exact, spectacolul de la Botoşani a fost declarat SOLD OUT încă din luna octombrie, adică cu două luni înainte de spectacol.

Spectacolul a început cu orchestra Filarmonicii din Botoşani. Sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, artiştii din Botoşani au interpretat mai multe arii cunoscute. De asemenea, nu au lipsit valsurile – în număr de trei – de la cel scris de sir Anthony Hopkins, la nu mai puţin cunoscutul “Vals al mării”. VIDEO AICI!

După ce spectatorii au fost încălziţi de maestrul Iulian Rusu şi artiştii din cadrul Filarmonicii, pe scenă şi-a făcut apariţia inegalabila Felicia Filip. Prestaţia ei a fost aplaudată minute în şir. La un moment dat, artista a venit printre spectatori – îmbrăcată în Moş Crăciun – şi a împărţit dulciuri celor mai mici.

Publicul s-a aprins total atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia membrii trupei IRIS. Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobiecă au creat o atmosferă de mare sărbătoare, iubitorii rock-ului cântând minute în şir alături de legendarii artişti. Intrarea în scenă s-a produs pe acordurile melodiei “Somn bizar”, pentru ca mai apoi artiştii să interpreteze cele mai cunoscute piese din repertoriul trupei. Pentru unele dintre ele li s-a alăturat magnifica Felicia Filip. “Baby” - VIDEO AICI - sau “Ultima toamnă” au aprins sute de luminiţe în sălile de spectacol. După cum era de aşteptat, "Floare de iris" a fost cântată de toţi cei prezenţi, atât la Botoşani (VIDEO), cât şi la Suceava (VIDEO)!

La Suceava, invitaţii speciali ai spectacolului au aflat că este ziua de naştere a unuia dintre membrii Filarmonicii din Botoşani, aşa că i-au cântat “Mulţi ani trăiască!”. VIDEO AICI!

Spectacolul s-a încheiat – aşa cum era firesc – cu publicul în picioare! VIDEO.

Protagoniştii de pe scenă şi admiratorii din sală au cântat împreună “Moş Crăciun cu plete dalbe”. VIDEO AICI! La final, Liviu Sorinel, directorul artistic al D.I.O.S Artist Resources Romania, a ţinut să îi mulţumească în mod special regizorului Cristian Mihăilescu – soţul Felciei Filip – pentru tot sprijinul acordat în punerea în scenă a sublimului spectacol.

26-Dec-2017 09:10