EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

S-a deschis Tabăra de Fotografie "Căutându-l pe Eminescu"

Ieri, începând de la orele 17.00,  la Memorialul Ipotești, a avut loc deschiderea Taberei de artă fotografică „Căutându-l pe Eminescu". În cadrul deschiderii au luat cuvântul reprezentanți ai partenerilor: Otilia Moruzi, director xxecutiv la Direcția de Dezvoltare și Promovare din cadrul Consiliului Județean Botoșani, și Vasile Halasanu, președintele Fundației Județene pentru Tineret Botoșani.

În intervenția sa, Vasile Halasanu a făcut o ingenioasă parafrază a unui cunoscut proverb latin subliniind, astfel, importanța artei fotografice: "Verba volant... fotografia rămâne".

Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, a prezentat un clip video intitulat "Europa în regiunea mea" – Nord – Est România, realizat pe baza fotografiilor din expoziția cu același nume vernisată simultan în data de 9 mai 2018,  în cinci capitale de județ din Moldova Românească. El a mulțumit celor 12  reprezentanți  din cinci cluburi foto, invitând participanții să aibă în vedere organizarea unor noi expoziții regionale sprijinite de Rețeaua Europe Direct.

Lucrările taberei vor continua cu sesiuni foto, prezentări, demonstarții fotografice, ateliere de fotografie, vizite la obiective din Ipotești, municipiul și județul Botoșani.

27-Jul-2018 09:01