EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ploaie de premii pentru Ansamblul de cântece şi dansuri „Mugurelul-Mărgineanca”. FOTO!

Evoluţie de succes a Ansamblului de cântece şi dansuri „Mugurelul-Mărgineanca” la Festivalul-Concurs Internațional de folclor pentru copii „Am fost ș-om fi” organizat de Clubul Copiilor Sighetu Marmatiei în perioada 7-10 mai 2017 și la Festivalul-Concurs Internațional de folclor „Așa-i jocul pe la noi” organizat de Palatul Copiilor Arad  în perioada 11-14 mai 2017.

Rezultatele sunt remarcabile! De la Sighetu Marmației, ansamblul s-a întors cu Marele Premiu, dar și cu premii individuale:

  • Locul I: Aostacioaei Măriuca (solo voce), Andrei Botezatu (clarinet) şi duetul clarinet-trompeta: Gîbu Tudor și Dănuț Bostan;
  • Locul II: Alexandra Muha şi Airinei Andreea (solo voce) si Dănuț Bostan (trompetă).

Şi participarea la Festivalul-Concurs Internațional de folclor „Aşa-i jocul pe la noi” Arad, a fost un success pentru ansamblul „Mugurelul-Mărgineanca”:

  • Premiul I pentru Ansamblul de cantece si dansuri „Mugurelul-Margineanca”;
  • Premiul I: Aostacioaei Măriuca, Alexandra Muha și Airinei Andreea (sectiunea solisti vocali), Formatia de dansuri „Margineanca”;
  • Premiul II: Duet clarinet-trompeta: Gabu Tudor si Danut Bostan, Andrei Botezatu (clarinet);
  • Premiul III: Dănuț Bostan (trompetă).

Reamintim că ansamblul este format din Orchestra „Mugurelul” a Clubului Copiilor Dorohoi, sub conducerea muzicală a prof. Marcel Dupu și Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, sub îndrumarea maestrului coregraf  Valentin Rău.

“Suntem mandri si bucurosi de succesul elevilor nostri care s-au mobilizat si au demonstrat inca o data ca sunt cei mai buni” - a declarat  prof. Marcel Dupu, directorul Clubului Copiilor Dorohoi.

16-May-2017 12:00