Concert caritabil la Botoșani. Vezi CÂND va avea loc și ce artişti vor fi prezenţi

Pe 25 februarie, la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un concert caritabil, organizat de către Rotary Club Botoșani, prin care va fi susținut Proiectul ,,Ajută un copil să învețe”, proiect ce urmărește acordarea unor burse conform Programului bursier școlar ,,Profesor Doctor Constantin Manolache”.

O nouă melodie a lui Bogan Ota rupe internetul. Videoclipul este aici!

Zilele trecute, Bogdan Ota, celebrul pianist botoşănean, a lansat o nouă piesă instrumentală. “Lost in you” este o ală piesă inclusă pe al treilea album lansat de Bogdan.

Nebunie mare generată de concertele lunii martie! LISTA EVENIMENTELOR. FOTOGALERIE!

Cei care nu își doresc să petreacă luna martie în casă ar trebui să se grăbească să-și cumpere bilete la spectacolele care se organizează în ,,luna femeilor și a primăverii” și care se pare că au un real succes, câteva dintre acestea fiind deja… sold out.

Pancartele şi pozele de la proteste devin obiecte de colecţie

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei (MNIT) Cluj-Napoca a făcut apel la clujeni să aducă pancartele folosite la protestele faţă de OUG 13, precum şi fotografiile realizate pe suport digital.

Încep Şezătorile iernii – UNDE AU LOC MANIFESTĂRILE

Printr-un comunicat primit la redacţie suntem informaţi că Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ...

Posturi obligatorii pe reţelele de cablu începând cu anul 2017

Consiliul Național al Audiovizualului a stabilit lista posturilor libere la retransmisie, ce trebuie retransmise obligatoriu de către companiile de cablu în 2017.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?