Mâine începe festivalul “Mărţişor dorohoian”. Vezi cine va susţine recitaluri!

Nume sonore ale muzicii uşoare româneşti vor urca pe scena festivalului organizat la Dorohoi. Ajuns la a XXXIV-a ediţie, "Mărţişor dorohoian" încă atrage tinerii!

Invitaţi de vază în Cenaclul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Botoşani

Astăzi, de la ora 17.00, la sediul Reprezentanţei Botoşani a Filialei Iaşi a Uniunii Scriitorilor din România, vor citi în şedinţa de cenaclu doi poeţi.

Cordăreni – ţinut al culturii tradiţionale

Tradiţionala manifestare culturală care animă viaţa satelor în luna lui Făurar,  Şezătorilor iernii, s-a încheiat la Cordăreni, duminică, 26 februarie 2017.

Şezătorile iernii la Albeşti

Şezătorilor iernii au adunat multă lume de-a lungul lunii februarie în satele în care au fost organizate.

Vorona – vatră a educaţiei şi culturii

„Şezătorilor iernii”, amplă manifestare culturală tradiţională organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, au continuat  cu şezătoarea de la Vorona.

Havârna, gazdă pentru Şezătorile iernii

Ediţia din 2017 a Şezătorilor iernii, amplă manifestare culturală organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani (CJCPCT), a continuat cu şezătoarea de la Havârna.

Şezătorile iernii la Avrămeni

Ediţia din 2017 a “Şezătorilor iernii”, amplă manifestare culturală devenită de multă vreme o tradiţie, a debutat cu şezătoarea de la Avrămeni.

Lansare de carte cu dansuri populare

Miercuri seară, în sala de conferinţe „Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc lansarea cărţii „Folclor coregrafic din Ţara de Sus, judeţul Botoşani” de Mihai Chelărescu.

Concert caritabil la Botoșani. Vezi CÂND va avea loc și ce artişti vor fi prezenţi

Pe 25 februarie, la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un concert caritabil, organizat de către Rotary Club Botoșani, prin care va fi susținut Proiectul ,,Ajută un copil să învețe”, proiect ce urmărește acordarea unor burse conform Programului bursier școlar ,,Profesor Doctor Constantin Manolache”.

O nouă melodie a lui Bogan Ota rupe internetul. Videoclipul este aici!

Zilele trecute, Bogdan Ota, celebrul pianist botoşănean, a lansat o nouă piesă instrumentală. “Lost in you” este o ală piesă inclusă pe al treilea album lansat de Bogdan.

Nebunie mare generată de concertele lunii martie! LISTA EVENIMENTELOR. FOTOGALERIE!

Cei care nu își doresc să petreacă luna martie în casă ar trebui să se grăbească să-și cumpere bilete la spectacolele care se organizează în ,,luna femeilor și a primăverii” și care se pare că au un real succes, câteva dintre acestea fiind deja… sold out.

Pancartele şi pozele de la proteste devin obiecte de colecţie

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei (MNIT) Cluj-Napoca a făcut apel la clujeni să aducă pancartele folosite la protestele faţă de OUG 13, precum şi fotografiile realizate pe suport digital.

Încep Şezătorile iernii – UNDE AU LOC MANIFESTĂRILE

Printr-un comunicat primit la redacţie suntem informaţi că Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ...

Posturi obligatorii pe reţelele de cablu începând cu anul 2017

Consiliul Național al Audiovizualului a stabilit lista posturilor libere la retransmisie, ce trebuie retransmise obligatoriu de către companiile de cablu în 2017.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL
TITLUL ADVERTORIALULUI


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?