EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

ISTERIE la MAGNIFICENT CHRISTMAS!!!

Lansat în mediul online de doar patru zile, deocamdată fără niciun afiş public în oraş, MAGNIFICENT CHRISTMAS - Concertul de Crăciun realizat de DIOS Artist Resources Romania, manager Ady Robert Duduc, în parteneriat cu Filarmonica din Botoşani, director Mihai Sîrbu, bate toate recordurile!

Fără a exagera, putem spună că super-spectacolele care vor avea loc la Botoşani, Suceava şi Paşcani bat “pas de defilare” pe lângă celelalte evenimente programate în luna decembrie, biletele din partea de jos a sălii Casei de cultură a sindicatelor din Botoşani fiind deja pe cale de a fi epuizate!!!

După cum se poate vedea pe diagramă, astăzi mai erau disponibile doar aproximativ 50 de locuri în partea de jos a sălii şi mai puţin de jumătate din locurile de la balcon.

Contactat telefonic, Liviu Sorinel, organizatorul de spectacole al Filarmonicii din Botoşani, cel ce va fi totodată şi prezentatorul acestui eveniment, ne-a declarat ca ia în calcul obţinerea acordului artiştilor şi prietenilor săi - doamna Felicia Filip şi domnul Cristi Minculescu, pentru el şi trupa IRIS (Valter Popa şi Doru Borobeică), pentru a desfăşura un al doilea spectacol la Botoşani. Liviu Sorinel este conştient că “dacă se pastrează ritmul actual al solicitărilor şi această cadență a rezervărilor şi, în contextul în care nu s-a dat absolut nicio invitație gratuită, acest Concert de Excelență artistică va fi «SOLD OUT» cu mai mult de o lună şi jumătate înainte de desfăşurarea sa”.

Biletele se pot achiziționa în continuare de la sediul Filarmonicii din Botoşani, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8 şi 16. Persoana de contact este Ana Florea.

12-Oct-2017 12:54