EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Împreună cu botoșănenii am făcut Biblioteca de la Trușești! GALERIE FOTO!

Peste 3.000 de cărți s-au strâns în urma campaniei Împreună facem  Biblioteca de la Trușești!” demarată de Asociația Buzzmedia, în parteneriat cu Memorialul Ipotești-Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Biblioteca Mihai Eminescu,  Centrul Europe Direct Botoșani, Clubul Sportiv Black Tiger și Liceul Teoretic Demostene Botez de la Trușești.

Punctul final al campaniei a avut loc, luni, 15 mai, când elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic Demostene Botez au avut parte și de un program artistic la care au participat cu chitara tânărul Vlad Calimandriuc și profesorul Ludvic Schibinschi, dar și bibliotecarul Alexandru Vasilache, oamenii de cultură Constantin Cristescu, Mircea Paul Iordache, Dorel Gaftoneanu, toți aceștia recitând poeme și epigrame, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, Radu Căjvăneanu, ansamblul Flori de măr coordonat de profesoara Ionela Deleanu și coregraful Toni Axinte. Evenimentul a avut loc la Amfiteatrul Liceului Demostene Botez, în prezența zecilor de elevi și cadre didactice, cu toții încântați de întâmplarea frumoasă petrecută în comuna lor.

Cele peste 3.000 de cărți au fost primite de directorul școlii din localitate Daniela Fecioru Cantemir și profesoara de limba română, Anca Melinte și vor ajunge pe rafturile Bibliotecii școlare, dar și a celei din comuna Trușești. Campusul școlar de la Trușești a fost realizat printr-un proiect cu fonduri europene iar dotarea cu cărți a celor două biblioteci, ca urmare a campaniei demarată de Asociația Buzzmedia, a fost extrem de necesară.

Conducerea Asociației Buzzmedia mulțumește pe această cale tuturor donatorilor de carte, precum și voluntarilor implicați în buna desfășurare a campaniei.

Lista cu cei care au donat cărțle  predate celor două biblioteci din comuna Trușești o puteți studia aici!

16-May-2017 09:44