EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Festivalul de folk de la Ipotești a ajuns la a IX-a ediție

A 9-a ediție a festivalului de folk “Seri Melancolice Eminesciene” va avea loc, anul acesta, în perioada 6-8 iulie, la Ipotești. Organziatorii evenimentului sunt Consiliul Județean, Memorialul Ipotești și Asociația Organizatorilor de  Evenimente.

Vineri, 6 iulie, va avea loc un workshop intitulat “De ce muzica folk” la care vor lua parte invitații ediției, iar sâmbătă va fi un adevărat maraton muzical.  Concursul secțiunii “Individual” va începe la ora 9.00, iar după aceasta, va urma concursul secțiunii “Grupuri”.

Juriul va delibera și după recitalul susținut de câștigătoarea trofeului de anul trecut, Luiza Neacșu, va avea loc decernarea premiilor.

Gala Laureaților va fi urmată de recitalul susținut de cantautorul Raul Cârstea și chitaristul Adi Manolovici.


A treia zi, concurenții, membrii juriului, dar și artiștii din recital vor fi invitați la o vizită a memorialului, precum și la o proiecție de film.

Cei interesați să participe la festival, trebuie să știe că plecările din Botoșani spre Ipotești se fac în felul următor: parcarea Priscom, sâmbătă  7 iulie la orele: 10.00, 11.30, 12.20, 14.30 , 16.00.  Revenirea la Botoșani se va face la 23.30, transportul fiind gratuit.

29-Jun-2018 08:28