EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Asociaţia „Sufletul lalelelor” organizează un concert caritabil

Pe data de 11 noiembrie, începând cu ora 16.00, Asociaţia „Sufletul lalelor” Botoşani va organiza spectacolul caritabil „Speranţa lalelelor”.

Această acțiune va avea loc în Centrul cultural din Săveni, iar în spectacol vor evolua Margareta Clipa, Carmen Cornaci, Mariana Ichim, Ionel Pădurariu, Trupa de teatru „Antract” a Liceului teoretic „Dr. M. Ciucă” din Săveni, Grupul vocal „Flori de Mai” al aceluiași liceu și Ansamblul folcloric „Hora” din Vlăsinești.

De remarcat este faptul că cu această ocazie va fi lansat volumul de poezii „La un pas de îngeri”, scris de Emilia Paula Zagavei, cea care este și președinta Asociaţiei „Sufletul lalelelor”.

Precizăm că membrii fondatori ai Asociației sunt Emilia Paula Zagavei (preşedinte), medic Alina Elena Ciobanu (vicepreşedinte), expert contabil Bianca Cristina Băltoi (cenzor), profesor Bogdan Zagavei (secretar).


Înființată pe 14 decembrie 2017, asociaţia are ca scop sprijinirea, îngrijirea, îmbunătățirea situației persoanelor bolnave de Parkinson și alte boli neurovegetative, prin mai buna integrare socială şi profesională din județ și dorește să fie un liant între pacienți și medici, autorități, societate. „Avem visuri mărețe, speranțe pentru mai binele celor oropsiți de boală, ne dorim ca aceștia să se bucure de fiecare zi trăită, iar relația cu familia să fie plină de armonie și înțelegere. Dar toate aceste obiective nu se pot înfăptui decât prin educația bolnavilor și aparținătorilor” - a afirmat Emilia Paula Zagavei.

05-Nov-2018 13:13