EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Astăzi este Ziua porților deschise la Centrul de Formare ABC Botoșani

Centrul de Formare ABC SRL din Botoșani organizează „ZIUA PORŢILOR DESCHISE" astăzi, 27 septembrie 2019, ora 12.00.

Sunteți aşteptaţi la sediul firmei, situat pe Strada Bulevardul George Enescu nr. 22, spațiul E, din județul Botoșani, între orele 12.00 și 14.00, unde veți putea face cunoştinţă cu elevii și formatorii firmei, iar cei interesați vor primi oferta de formare profesională a societății.

Centrul de Formare ABC SRL, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Schema de ajutor de stat România Start Up Plus, - "Let's Start Up Afacerea Ta!" își desfășoară activitatea în scopul de a oferi membrilor comunității posibilitatea de a participa la programe de formare profesională continuă, oferind cursuri de calificare, perfectionare, specializare, ucenicie în meserii și ocupații relevante pe o piață a muncii în continuă schimbare.

Echipa de lectori de la Centrul de Formare ABC oferă beneficiarilor posibilitatea de a dobândi competențe în diferite meserii și ocupații.

Cursurile organizate de Centrul de Formare ABC se finalizează, după susținerea examenelor, cu dobândirea de certificate de calificare sau absolvire, după caz. Documentele eliberate beneficiarilor se află sub egida Ministerului Educației și a Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale sunt recunoscute în Uniunea Europeana.


„Prin aceste activități dorim să venim în întâmpinarea nevoilor persoanelor implicate în piața forței de muncă care încearcă să găsească o cale de integrare, conform pregătirii lor” – transmit reprezentanții Centrului de Formare ABC.

27-Sep-2019 09:30