EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

VESTE MARE!!!

Începând de astăzi, Parcul de Agrement Cornișa intră în perioada de recepție. Chiar dacă a fost amânată cu 30 de zile, preluarea obiectivului de către Primărie de la constructor va fi facută de astăzi.

În mod clar, recepția va fi una de durată, dată fiind amploarea investiției din marginea orașului. În ultimul moment, a fost schimbat și președintele comisiei de recepție. Astfel, viceprimarul Cosmin Andrei a fost înlocuit cu Cătălin Fetcu, directorul de dezvoltare al Primăriei Botoșani.

„Astăzi, vom avea ședința de deschidere a recepției parcului de agrement Cornișa. Am respectat și una din doleanțele foarte vechi pe care le-am primit în ultima jumătate de an. Am schimbat și șeful comisiei de recepție. Nu va mai fi domnul viceprimar Cosmin Andrei ,ci domnull Fetcu Cătălin, noul director al Direcției de Dezvoltare din Primărie” – a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.


Motivul înlocuirii președintelui comisiei de receție a fost explicat de primarul Flutur: „Pentru că mi-a cerut lucrul acesta în nenumărate rânduri, pentru că nu era în domeniu, nu era de specialitate, asta era explicația, nu?”.

11-Sep-2018 09:29