EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Veștile bune continuă să vină la Primăria Botoșani

În ultima conferință de presă, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a venit cu o nouă veste excelentă. Astfel, am aflat că lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu” vot continua tot cu finanțare europeană. Municipalitatea a reușit să obțină fazarea primului program în următorul exercițiu financiar.

Cu alte cuvinte, Uniunea Europeană oferă o șansă în plus administrațiilor locale care nu au reușit să finalizeze la timp proiectele începute în urmă cu câțiva ani, prin Programul Operațional Regional (POR).

În această situație se regăsește și Teatrul „Mihai Eminescu”. Chiar dacă s-a tot vorbit că Primăria Botoșani ar trebui să returneze suma de 4 milioane de lei, care reprezintă contravaloarea lucrărilor efectuate până acum, acest lucru nu se va mai întâmpla. „Vestea bună este că nu mai trebuie să dăm 4 milioane de lei la teatru. Am negociat cu Autoritatea de Management din Programul Operațional Regional. Este una din veștile bune venită de vreo săptămână jumătate” – a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.


Conform noilor coordonate, lucrările vor continua cu același constructor. „Aceasta este condiția, să mergem cu actualul constructor. Dacă cumva constructorul nu mai vrea sau renunță, facem altă licitație” – a completat Cătălin Flutur.

13-Sep-2018 08:46