EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Se asfaltează drumul județean Baisa - Corni

Consiliul Județean Botoșani continuă procesul de reabilitare a infrastructurii rutiere a județului Botoșani, iar în această perioadă se desfășoară lucrări pe unul dintre cele mai circulate tronsoane de drum județean de pe Zona de Sud a județului.

Este vorba despre DJ 208H, tronsonul cuprins între localitățile Baisa și Corni, acolo unde sunt executate lucrări de reparații prin turnare a unui covor asfaltic în două straturi, după ce anterior s-au efectuat lucrări de refacere a fundației drumului. Lungimea acestui sector de drum este de 6 km iar fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare au fost alocate din bugetul Consiliului Județean Botoșani.

În contextul demarării acestui nou șantier, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a efectuat o vizită de lucru pentru a verifica ritmul de lucru și stadiul lucrărilor.

Am constatat că deși turnarea covorului asfaltic a început recent, se lucrează într-un ritm alert și evoluția lucrărilor este vizibilă de la o oră la alta. Mai mult decât atât, mi s-a și confirmat de către constructor faptul că în aproximativ două săptămâni lucrările vor fi încheiate. Pe lângă cei peste 200 de kilometri de covor asfaltic turnați pe drumurile județului în ultimii 4 ani, o dată cu finalizarea acestei investiții, Consiliul Județean Botoșani va bifa încă un obiectiv atins, încă un tronson de drum județean pe care cetățenii vor putea circula în condiții de siguranță și confort” - a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

24-Sep-2020 09:13