EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

PROPUNERE ŞOC! Un consilier PSD vrea să mute sinistraţii de pe Primăverii la Agafton!

Astăzi, în şedinţa Consiliului Local al municipiului Botoşani, Ioan Brînzei, consilier PSD, a venit cu o propunere şoc vis-à-vis de relocarea sinistraţilor de pe strada Primăverii. Consilierul a propus ca familiile care au rămas fără locuinţă după explozia de pe 15 septembrie să fie mutate în tabăra de la Agafton.

“Aș vrea să vă atrag atenția cu privire la sinistrații de la blocul de pe Primăverii. În cazul în care nu s-au găsit locuințe, ieri mi-a sugerat o persoană că ar putea fi cazați la Agafton în ideea că se poate asigura şi un microbuz, până se rezolvă problema” – a spus Ioan Brînzei.


Decanul de vârstă al consilierilor din Botoşani pare să nu cunoscă faptul că tabăra de la Agafton nu are absolult nicio legătură cu Primăria Botoşani şi că aparţine de Ministerul Tineretului și Sportului. De asemenea, Consiliul Local Botoşani nu este în măsură să aprobe trasee pentru transportatorii publici de persoane. Mai mult, cele câteva familii care ar fi duse la Agafton nu au acelaşi program, aşa că nu este posibil ca un microbuz să le stea non-stop la dispoziţie!

28-Sep-2017 12:17